Er det noe jeg virkelig hater, så er det (imcharlotte)

Er det noe jeg virkelig hater, så er detEr det noe jeg virkelig hater, så er det dette krypet.ÆSJ, fy søren. HATER EDDERKOPPER! Det er noe av det værste jeg vet! Skjønner ikke hva edderkopper er godt for. Ikke er de pene heller!
Akkuratt slik som denne edderkoppen møtte meg på badet i går. Den var stor! Trodde jeg skulle døøøøø. Nei, men det var ikke langt i fra! Så jeg hentet en sko, og kastet på den. Og så flink som jeg er, bommet jeg. Så den lå 2 cm. fra edderkoppen. Flott. Men så dyttet jeg bort i skoen med foten, og da flyttet edderkoppen seg. Så til slutt traff jeg edderkoppen med skoen. Da skrek jeg nesten, for jeg hater virkelig disse små stygge krypene.Hadde dette vært utenfor leiligheten min den gang jeg flytter ut, hadde jeg ikke visst hva jeg skulle ha gjort. Da hadde jeg HELT klart ikke dratt hjem på en stund. Da hadde jeg ringt til skadedyr greier eller noe. Mareritt!

Og å vite at det går en edderkopp løs her på kjøkkenet en plass gjør meg ikke tryggere. Får bare håpe den dør så fort som mulig.

Ikke akkuratt et koselig innlegg det her må jeg si..

Men nå vet dere èn ting til om meg.

 

 • 06.08.2010 kl.22:45
  haha, jeg også.. jeg er så sykt redd for at en edderkopp skal skade meg/noen .. haha!


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  imcharlotte

  Jeg er en jente på 14 år som liker å ta bilder, redigere++. Håper du liker bloggen min!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits