Skoledag (imcharlotte)

SkoledagFant ikke på overskrift.

Jadajada, vet det er en stund siden jeg blogget, følte rett og slett ikke for å blogge. Var heller ikke på dataen. Så da hadde jeg ikke mulighet til å blogge heller. Så beklager til dere lesere. Koselig at dere ikke har kuttet ut bloggen min, for det har bare dabbet av med noen lesere! Så takk til dere

Men i så fall, så var jeg på skolen i dag! Var det i går og da, men da blogget jeg ikke. Vi har sånn "myk skolestart" så vi trenger ikke å ta med noen ting, bortsett fra mat og drikke. Men vi trengte ikke det i går, for da fikk vi pølser, vafler og vann med sitron. Men vi måtte ha med mat i dag. Og meningen med myk skolestart, er at vi ikke får bøker, fag og timeplan med en gang, vi går rundt og blir kjent med skolen og elevene osv.
Så i dag var vi sammen med 10'ende og 9'ende klasse. Koselig. Vi ble litt mer kjent med noen av de, og det var jo det som var meningen. Vi gjorde masse andre greier også, men gidder ikke å ramse det opp. Jeg var for det meste sammen med Caroline, Marie og Sanna i friminuttene. Men utenom det var vi i grupper, og der var jeg sammen med Sanna, Daniel og Andreas.

Dere får desverre ikke bilder, for jeg er på mamma's data. Jeg tok heller ingen bilder.. • 19.08.2010 kl.15:00
  ha en fin dag!
  19.08.2010 kl.16:26
  kjempe fin blogg du har! :)
  19.08.2010 kl.19:46
  Mathilde: Tusen takk! :-)


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  imcharlotte

  Jeg er en jente på 14 år som liker å ta bilder, redigere++. Håper du liker bloggen min!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits