imcharlotte -

Sjekk ut min nye bloggDu finner den HERHERHER, du kan også trykke på bildene. • charlottetes.blogg.no • Sjekk ut min nye blogg!  Du finner den om du klikker deg inn på www.charlottetes.blogg.no, eller >HERHERHERHERHER<Gjerne legg meg til som venn! Jeg kommenterer som regel tilbake også, om du har med blogglink. • Har byttet blogg!  Av en eller annen grunn skjøt statistikken til himmels for noen dager siden, litt rart. Men jo! Jeg har byttet blogg, så dere må gjerne følge meg der. Dere kan finne den >HERHERHER<. Den heter charlottetes.blogg.no. Veldig hyggelig om dere kommenterer også.

  Slik ser den ut. (Du kan trykke på bildet også)


   

 • Dårlig med blogging  Det blir dårlig med blogging denne uken, ettersom jeg har treninger,  en del lekser, skrivedag og 2 prøver i neste uke. Kan hende det blir litt blogging, men ingenting er sikkert.

  Fikk brått lyst på en sånn her jeg. Buhu, hvorfor spiste jeg de opp..

 • Day 3  En sang jeg liker

  Jeg har egentlig ikke peiling på hvilken sang jeg skal velge, så jeg får vel nesten bare ta en da. 
  Dette er en sang av Miley Cyrus, som heter When I look at you. Så på The last song i helgen og da hørte jeg jo denne sangen igjen, og den er jo egentlig veldig fin.

 • Det jeg lagde i går  Her har dere noen av bildene av mine flotte cupcakes med sjokoladetopping. Fikk brått lyst på en nå jeg altså.

  Dere skulle egentlig fått disse bildene i går, så beklager for at dere ikke fikk de. Må slutte å si sånt, rekker jo aldri å legge de ut til dere. Men her har dere de da! 

   

  -Fikk dere lyst på en?

 • Yummi  Nå skal vi snart ut å spise, tipper det blir en kinaresturante. Vi skal ut for å feire at mamma og pappa har vært sammen i 20 år♥. De har ikke det enda da, men når de har dagen så er de i Spania. 

  Lagde forresten frosting i går. Trengte ikke lage muffins, for hadde en haug fra forrige gang. Det var sjokoladefrosting, og den var nesten for god til å være ekte. Utrolig lett å lage, og kjempe god. Har lyst på en, men kan ikke, for da blir jeg sikkert mett. Dere skal få bilder av de etterpå, men dere skal få 1 bilde nå.

  En liten smakebit. 

 • Day 2 • Viktig  Kommer ikke til å blogge noe mer enn dette. Skal sove over på sånn skytested med håndballen, og da blir det ikke pc eller noe sånt. Nå vet dere det. Kommer til å ta med kamera, så det blir nok bilder. Hade!

 • Kan det bli bedre?  Kom hjem fra trening, og hoppet rett i dusjen. Rett etter gikk jeg til kjøkkenet, og da møtte dette synet meg. Ferske boller og kanelboller, varme og gode. Kan nesten ikke bli bedre.

   
  Akkuratt nå sitter jeg oppe på PC'en og ser på tv sammen med mamma og lillepus. Har nettopp sett på cake boss♥, de lager så kule kaker. Lurer på hvor mye en koster? Sikkert utrolig mye.

 • Day 1  Et bilde fra arkivet, og hvorfor jeg valgte det.


  Meg og Linn.

  Dette er ett bilde jeg fant ganske langt bak i arkivet, så det er vel en stund siden dette bildet ble tatt.
  Hahah, savner det, vi var superskumle altså! Dere skulle bare visst.

 • 2010-2011  Her har dere klasse bildet fra i fjor og i år.

  Jeg er altså hun som ikke er utydelig.


   Ble veldig glad for at jeg fikk stå, vet ikke helt hvorfor. Liker bare best å stå på slike bilder. Syns bildet i år ble mye bedre enn i fjor, i hvertfall. Vet ikke helt hva jeg så ut som i fjor jeg, men jeg ble i hvertfall fornøyd med det i år.

 • 10 days?  Jeg tenkte jeg kunn ha en sånn 10 dager ting, så jeg får litt mer å blogge om.

  Dag 1 - Et bilde fra arkivet og hvorfor du valgte det.
  Dag 2 - Blogger du leser 
  Dag 3 - En sang du liker
  Dag 4 - Ett familiemedlem
  Dag 5 - Noe du liker
  Dag 6 - Noe du ikke liker
  Dag 7 - Kjæledyrene dine
  Dag 8 - En tegning
  Dag 9 - ?
  Dag 10 - ?

   

  -Ideer til hva som kan være på 9 og 10? 

 • Jeg har laget header...  ...og fikset design til søsteren min. Jeg så snill. Du finner bloggen hennes HER.

   

  -Hva syns dere?

 • Cupcakes  I går lagde jeg cupcakes for første gang. Det tok mye lenger tid enn jeg hadde forventet. Jeg lagde alt fra bunnen av, bortsett fra ingrediensene. Jeg fulgte en oppskrift fra nettet, og det ble MYE mer enn jeg hadde forventet. Tror det ble over 50 cupcakes til slutt. Men gode, det var de!

   

  -Fikk du lyst på en?

 • 250!  Dette er mitt 250'ende blogg innlegg!

  Redigerte øynene mine i stad, sorry for små bilder.

   

  -Ser det ekte ut?

 • Ett bilde: Hodeskalle
  Tatt med canon eos 450D - redigert i photoshop CS5

   

  -Hva syns du?

 • Null blogging  Grunnen til at jeg ikke har blogget, er fordi jeg ikke har hatt nett. Vi har fått altibox, så vi fikk ikke nett før i dag. Så de siste dagene har jeg kjedet meg, tatt bilder og funnet kabelen til kameraet, så NÅ skal det bli blogging. Har fått lagt inn noen bilder jeg tok i sommer, så det kan hende det blir en liten bildeserie. 
  Dette innlegget er bare laget for informasjon. 

  Kul altibox fjernkontroll. 

 • Jesus  Klokken 17.00 drar jeg til kirken for å se den 3 timers lange filmen "Jesus". Vi skal være der i 4 timer, så kommer ikke hjem før 21.00.  Har ikke sett den før, så det kan vel bli spennende. Tror den handler om Jesu liv, men er ikke sikkert. Det som er bra er at det i hvertfall er en pause der vi skulle få noe, vet ikke om det var boller og brus jeg, er ikke sikker. Det kommer i hvertfall til å være mange der. Konfirmanter fra 3 forskjellige kirker.  

   


  Vet ikke helt om dette er filmen, men den heter i hvertfall "Jesus".

 • The story repeat
  Bare at det er RLE denne gangen da. 

  Buhuu, hvorfor må hinduismen være så stor? Er vel 40 sider jeg må kunne. yey me.

 • Dagens bilde
  Tatt med canon eos 450D - redigert i photoshop CS5

  -Hva syns du om bildet?

 • Kul overskrift
  Sara Ramirez - The story

  Var kitchen boss i stad, men får ikke lagt inn bildene. Dere får de mest sannsynelig i nærmeste framtid.

  Resten av kvelden nå kommer jeg nok bare til å øve til matteprøve. Må nesten innrømme at jeg gleder meg kjempemasse! Kan nesten ikke vente til mattetimen i morgen altså, skal bli så gøy.... Så da blir det nok ikke flere enn dette innlegget i dag. Vi har jo allerede hatt en prøve om stoffet, så hvorfor ha en til.?

  Dette er da meg nå:

  Gammelt arkivbilde, mattemattematte.

  Wish me good luck!

 • Dagens bilde  Dette er ett gammelt bilde som jeg redigerte i stad. Har lett etter bildet lenge, men fant det først nå under "ny mappe".


  Tatt med canon EOS 450D - redigert i photoshop CS5


  Hva syns du om bildet?

 • Føler for å begynne igjen.  Når jeg la ut den forrige posten, ble jeg veldig fristet til å begynne å blogge igjen. Ikke bare pga. det nye designet, men det var litt "deilig" å kunne skrive ordentlig igjen. Jeg kommer nok ikke til å begynne å blogge fast enda, men vi får se. Blir litt lite bilder i de første innleggene, fordi søss har kameraet mitt.

  Jeg har forresten 3 prøver denne uken, så det kommer til å bli travelt. Jeg trener jo håndball 3 ganger i uken også + konfirmant greier, så da blir det nok ekstra lite med tid. Det er godt mulig at det kommer innlegg en gang innimellom, for jeg har faktisk tatt en del bilder siden sist. Er det noe jeg gleder meg til, så er det høstferien! Da blir det nok mest sannsynligvis masse bilder og bloggings! Skal bli flott. 


  Random fra arkivet.


  Ikke glem å kommentere da, det er jo alltid hyggelig.

  -Charlotte. 

 • Nytt design!  Heisann.

  Nå har jeg skaffet meg nytt design, men det er ikke helt ferdig enda.
  Dette betyr ikke at jeg kommer til å begynne å blogge med det første.

  Fikset det til jeg skal begynne å blogge igjen. Har brukt lang tid på det, for har endret en del. Jeg tror jeg kommer til å bli fornøyd.

  -Hva syns du? 

 • Til Linn
  Her er headeren din. Håper det blir riktig størrelse da. hihi

 • Bedre dråpebilder.  Her kommer noen dråpebilder jeg tok i går.

  Oi, de ble visst ganske store de.  -Hva syns du, hvilket likte du best?

 • For noen dager siden..  ..var Martine her!

  Da hadde vi det veldig koselig. Vi spiste blandt annet is, drakk julebrus,  tok masse bilder, så på trylleprogram - lærte oss noe nytt, og spilte fotball på kjøkkenet.

   

  Helt seriøse:  Kjempe fint av deg!
  Nomnom.


  <3

  Har rett og slett ikke hatt tid til å blogge de siste dagene, har hatt flere prøver, treninger, og masse lekser. Så jeg har rett og slett ikke rukket å blogge. Beklager.


 • Ny type vannbilder  Fra meg, for jeg har bare tatt bilder av vann fra kranen o.l. (Inspiriasjon fra www.superpie.blogg.no)

  Det du trenger er et glass, vann, et sted du kan søle vann, og en gjenstand du kan kaste opp i glasset.
  Jeg skal si deg at det var vanskelig å holde speilrefleksen, gjøre den klar, og treffe glasset samtidig. Men så kom jeg på en idè, jeg har jo stativ. Da ble alt mye lettere. Så da kom resultatene etterhvert.

  For et kast, Charlotte!

  Ååh, det var nesten!

  Nå se.


  Hvilket bilde likte du best, hvorfor? • Kult spill!  Fikk vite om et spill for litt siden, bubble struggle ||. Det er et spill der du skal skyte ballongene på en måte, det er ikke den apa, hvis dere har spilt det. For dette er en rosa kul dude.  *Leg merke til det superkule hjertet da*

  (Du kan trykke på bildet)

  Så det er dette spiller jeg spiller nå. Veldig interessant, jeg vet.

  Bildene kommer enten i morgen eller etterpå.


 • Charlottefoto  Dette innlegget skulle egentlig kommet for 100 år siden, men så støttet ikke bildeformatet, og jeg kunne ikke legge inn flere bilder om gangen, så da bare gadd jeg ikke. Så dette innlegget skulle egentlig komme dagen etter jeg sa jeg skulle begynne å blogge igjen, så det kommer nå, for det funker igjen. Yeeeeey.  *superglad*

  Tilbake til overskriften. Jeg tok bilder for en stund siden, for jeg digger å ta bilderrrr. Jeg tok disse med speilrefleksen til søss. Så her kommer det bare litt forskjellige bilder jeg tok. Del 2 kommer i morgen, om det funker.

  Lys/flammer.


  Mobilpynten til mamma. lol

  Blomster, som iiiingen kan se er fake.


  Puselusen min♥
  Så da blogges vi igjen, eller?

 • Har tenkt til å begynne igjen.  Har fått noen kommentarer om at jeg må begynne å blogge igjen. - Jada, skal begynne, men har så mye annet og gjøre.
  Har masse lekser for tiden som jeg må gjøre, så det er ikke så ofte jeg sitter på dataen lenger heller. Og ellers er jeg på treninger med håndball, også har vi jo kamper.

  Men når jeg først er på dataen, så er jeg for det meste på face, msn og blogg. Altså andres blogger, så jeg liksom har "glemt" og blogge. Eller rettere sakt ikke tenkt på det.
  Men jeg har tatt noen bilder jeg har tenkt til å legge ut, men jeg føler at innleggene mine ikke har så stor mening, så det blir noen innlegg bare for å legge ut noe, om du skjønner.

   


  Her er forresten klasse bildet. Seff tok ho bildet før jeg begynte å le. Jaja, that's life. hahahahah

 • Bobler - bilder  I går vasket jeg sminkemappa mi, var på tide.
 • Derfor  Nå har det seg sånn at jeg jeg har.. funnet igjen sims spillet mitt!

  Jeg mistet det nemlig i fjor sommer, så fant jeg det igjen for en stund siden, så det er en av grunnene til at jeg ikke har blogget. For jeg har spilt sims. hihi. Men jeg skal begynne sånn smått med blogging igjen.

  Fant ut at kameraet mitt filmer veldig bra, men tror nok ikke det kommer flere videoblogger for det.

   

   

   

 • Math in my heart

  Nå har jeg sittet og gjort matte i 3 timer, 3 TIMER! Okei da, ikke at jeg har vært så veldig effektiv. Satt jo på PC. haha. Okei, matte er virkelig ikke min ting.

  Unnskylder meg for at jeg ikke har blogget på evigheter, har nemlig fokusert litt mer på skole osv. Også fant jeg noe som har vært borte en veldig lang stund. Sånn ca.1 år. Så nå er jeg hektet på det, så jeg har nesten ikke vært på internett. Forteller hva senere.
  Gjerne gjett hva dere tror det er.


 • Del 2  Sorry, men hadde ikke mulighet til å blogge de siste dagene, så del 2 kommer her.
 • Dagens bilde  Fant ut at det kommer et fagens bilde i ny og ned, så det kommer ikke hver dag.
  Dagens bilde er tatt av iskrem og jordbæær, naam♥
 • Sanna er fliiink  Sanna danset også når hun var hos meg. Dere får del 2 i morgen. :-)


  Flink, hva?*hihi*

  Fikk ikke til å legge til lyd, så det ble litt dårlig.
  Sangen er forresten: shut up (and sleep with me) - sin with sebastian.


 • Sanna skulle "skyte" meg.  I går kveld, gikk jeg på kjøkkenet. Der lette jeg etter popcorn. Men så kommer Sanna snikende innpå for å skyte meg. Men så hører vi bare: Pa-pa-pa-pa-pa-pa-paprika, og så fikk hun til å "skyte" meg.

  Bare se denne videoen:

  Beklager for dårlig lyd.


 • Skoledag  Fant ikke på overskrift.

  Jadajada, vet det er en stund siden jeg blogget, følte rett og slett ikke for å blogge. Var heller ikke på dataen. Så da hadde jeg ikke mulighet til å blogge heller. Så beklager til dere lesere. Koselig at dere ikke har kuttet ut bloggen min, for det har bare dabbet av med noen lesere! Så takk til dere

  Men i så fall, så var jeg på skolen i dag! Var det i går og da, men da blogget jeg ikke. Vi har sånn "myk skolestart" så vi trenger ikke å ta med noen ting, bortsett fra mat og drikke. Men vi trengte ikke det i går, for da fikk vi pølser, vafler og vann med sitron. Men vi måtte ha med mat i dag. Og meningen med myk skolestart, er at vi ikke får bøker, fag og timeplan med en gang, vi går rundt og blir kjent med skolen og elevene osv.
  Så i dag var vi sammen med 10'ende og 9'ende klasse. Koselig. Vi ble litt mer kjent med noen av de, og det var jo det som var meningen. Vi gjorde masse andre greier også, men gidder ikke å ramse det opp. Jeg var for det meste sammen med Caroline, Marie og Sanna i friminuttene. Men utenom det var vi i grupper, og der var jeg sammen med Sanna, Daniel og Andreas.

  Dere får desverre ikke bilder, for jeg er på mamma's data. Jeg tok heller ingen bilder..


 • Nå er jeg hjemme fra cup  For en liten stund siden kom jeg hjem fra cup, scandinavian cup. Alle lagene var veldig gode, så jeg sier ikke hvilken plass vi kom på. Men vi kom ikke på siste, og heller ikke første.

  Vi sov innpå et klasse rom på en skole. Tror det var fjelsrus eller noe, er ikke helt sikker. Så på den skolen var det bare lag fra 96 og oppover. Og vi var 97. Så vi var de yngste der.Men det gikk helt greit. Også var det et guttelag der som ville ha veldig mye oppmerksomhet virket det som, så de gikk forbi hele tiden og han ene viste rompa. lol
  Vi bare vinket til han, så gjorde han det. Vi spiste frokost, lunsj og middag. Frokosten var ikke så veldig bra, så vi kjøpte syltetøy til å ha på brødskiva, det var også yoghurt der som jeg spiste.Men nok om det.

  Jeg tok med meg kamera, men jeg tok ingen bilder. Så jeg har ingen bilder å dele med dere. Det var mange andre som tok bilder, men jeg gjorde så mye annet. Som å spille kort. Haha.


 • I morgen drar jeg  I morgen skal jeg på cup i Oslo! Gleder meg.

  Så i dag har jeg ikke gjort så mye annet enn og vært på Jula og kjøpt madrass jeg skal  ha i morgen og pakket. Gleder meg.

  Jeg har ikke fått blogget tidligere i dag, for vi kom litt sent hjem. Og da funka ikke internett. Så da måtte vi sku av noe greier oppe. Da ble det litt bedre. Men da kom jeg ikke inn på blogg. Men det gjorde jeg nå. Så derfor har det ikke kommet noen tidligere innlegg.

  Men nå må jeg gå og pakke ferdig.


 • Photo shoot på brygga  Jeg vet jeg ikke har blogget på lenge, har gjort så mye så jeg har rett og slett ikke rukket å være på dataen.

  Men her kommer noen bilder fra da jeg var med Sanna på hytten til besteforeldrene hennes. Da hadde vi en liten photo shoot på bryggen litt neden for. Vi tok masse bilder, men deler bare noen av de med dere.

  Vi hadde tenkt til å bade, men som dere kan se på bildene, var det masse brennmaneter der, så vi tok bilder i stedet.

 • Dagens bilde  Dagens bilde ble tatt av en isbit, fordi jeg spiste isbiter i stad.
 • Er det noe jeg virkelig hater, så er det  Er det noe jeg virkelig hater, så er det dette krypet.  ÆSJ, fy søren. HATER EDDERKOPPER! Det er noe av det værste jeg vet! Skjønner ikke hva edderkopper er godt for. Ikke er de pene heller!
  Akkuratt slik som denne edderkoppen møtte meg på badet i går. Den var stor! Trodde jeg skulle døøøøø. Nei, men det var ikke langt i fra! Så jeg hentet en sko, og kastet på den. Og så flink som jeg er, bommet jeg. Så den lå 2 cm. fra edderkoppen. Flott. Men så dyttet jeg bort i skoen med foten, og da flyttet edderkoppen seg. Så til slutt traff jeg edderkoppen med skoen. Da skrek jeg nesten, for jeg hater virkelig disse små stygge krypene.  Hadde dette vært utenfor leiligheten min den gang jeg flytter ut, hadde jeg ikke visst hva jeg skulle ha gjort. Da hadde jeg HELT klart ikke dratt hjem på en stund. Da hadde jeg ringt til skadedyr greier eller noe. Mareritt!

  Og å vite at det går en edderkopp løs her på kjøkkenet en plass gjør meg ikke tryggere. Får bare håpe den dør så fort som mulig.

  Ikke akkuratt et koselig innlegg det her må jeg si..

  Men nå vet dere èn ting til om meg.

   
 • Dagens bilde  Oi, begynner å bli en stund siden jeg har hatt dagens bilde ser jeg..


  Dagens bilde ble tatt av pelsen til lillepus, der han hadde en dråpe med vann.

  Bildet er ikke redigert • Noen redigerte bilder av meg  Eller kanskje over-redigerte. Disse er litt gamle, de er fra sminkevideoen jeg hadde for en god stund siden. Dere finner den på Videoblogger under headeren min.


 • Nå har jeg vært og spilt kamp.  Nå har jeg vært og spilt treningskamp mot sil. Og sil vant, vet ikke helt hvor mye. Og jeg skårte neeeesten. Traff akkuratt litt av armen til keeperen.
  Men jeg har ikke noe bilder av det, så da kommer det ikke noe bilder fra kampen.

  Så nå sitter jeg her og spiser taco og drikker sjokolademelk.

  Tacoooo♥                                               | Sjokolademeeeelk♥ • We got fans!  Hahah, vi var ute å triksa i stad, og plutselig kommer det to gutter fra et hus litt bortenfor, og "spionerer" på oss. Ikke at vi ikke så dem.
  Så gikk vi ned på lekeplassen, haha, gjett hva, de kom de og.


  Men, de hadde nok ikke noe annet å gjøre, så de fulgte etter oss. De var utrolig plagsomme til tider. Men han ene var faktisk grei. Det var da Sanna og meg de fulgte etter.


 • Nettopp kommet hjem fra trening.  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra håndball trening.
  Der hadde vi bip test, igjen. Den gikk sånn ca. bra.

  Etter treninga, når vi satt og tøyde osv. så fikk vi utdelt nye skjortser.
  De var svarte og hvite, også står det hummel på den ene siden. Ikke så enkelt å se.

  Men den ser i hvertfall sånn her ut.


  Og akuratt nå sitter jeg her å spiser jordbær

  Veldig bra bilder, jeg vet. Tatt med webcam.


 • Sånn lager du fargerike isbiter.


  1. Isbit holder.


  2. Konditorfarge.


  1. Heller konditorfargene i isbit holderen.


  2. Hell opp i vann.


  3. Sett det i fryseren.

  4. Så venter du en stund.

  5. Ta de ut av fryseren når de har fryst.


  6. Putt de opp i noe du vil drikke.

  Så er du ferdig!

  Lykke til!


 • Skal vi cruisa litt til?!  En tima eller två!

  Digger denne sangen, sommerhiten i Nord-norge, hvert år.
  (Ikke beste videoen da.) • Stikkord:

  Scary movie from the beach  Hahah, når jeg var i Nord Norge, var jeg sammen med en som heter Natalie. Jeg var bare sammen med henne den første og andre dagen, for de skulle på ferie til Sverige. Ned tur, skjedd 2 ganger nå.
  Men de dagene vi var sammen, fant vi på masse forskjellige ting å gjøre. Her kommer en video av noe vi holdt på med. Tror vi lagde tre slike, dette var den beste. Hahahha.
 • GJESTEBLOGG: Sanna  Nå skal jeg gjesteblogge på charlotte sin blgg :-)
  Charlotte sov hos meg i går, og da steka vi pizza, så litt på film og sminka hverandre osv.
  I dag velga charlotte klær som jeg skulle gå med i dag, så det kommer kanskje senere.
  Jeg er glad vi begynte i samme klasse og ble kjent med hverandre.
  Du er morsom og være sammen med ♥
   
  Noen bilder av oss;
  <3

  - sanna

 • Gjett hvem vi møtte på resturant


  Fant ikke noe bedre bilde av begge enn dette, men dette er da Trine Rein og Lars Monsen! Kuuuuult, hååhå. De satt på et bord like bortenfor og spiste mat. Og det verste var at ingen av oss hadde med kamera. Akkuratt den gangen når det faktisk var noe spesielt. Menmen..

 • Tørr fisk..?  For noen dager siden, når vi var i båten, og lå på brygge nedenfor der det var fest, så kom det en koselig fyr, litt full, opp i båten. De andre kjente han jo, så det ble ikke panikk. Og han hadde med tørrfisk! Så da smakte jeg på det.

  Den første var grei, men når jeg tok en til var det nok. Ikke det beste jeg har smakt for å si det sånn..


 • Lag meg en header  Siden jeg måtte legge ut disse bildene et sted uansett, så la jeg de ut her på blogg. For en venninne ville ha bildene til en header.

  Så da oppfordrer jeg dere til å lage meg en header av disse bildene. Alle headerene jeg får inn, kommer jeg til å legge ut på blogg. Så kan dere stemme frem den dere syns jeg skal ha.

  Lager du header, kan du sende meg bildet på msn; charlotte-te@hotmail.com.
  Så håper du tar deg tid til å lage meg header(e).


 • Søte pusekatt  Natalie hadde jo en kjempesøt kattunge, som jeg tok bilder av. Den het Leon. Også var den jo så fotogen! hihi

  Lille linselus.  Jaja, ikke det fineste av meg akkuratt, men kattene var så nydelige. Dette er da moren og ungen.


  Søteste kattungen! • Mor skjemmer meg bort  Is og bær♥
  Kommer masse innlegg fremover, eller i dag tror jeg. Gled dere!


 • Stikkord:
  imcharlotte

  Jeg er en jente på 14 år som liker å ta bilder, redigere++. Håper du liker bloggen min!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits