imcharlotte -

Funny fruitNå bare surfa jeg litt rundt på google og fant noen fine bilder. Altså av frukt, så her kommer det noen bilder satt sammen i ett. Vet ikke helt hvilke frukter det er, men tror nr.2, altså den mannen er en pære, og nr.3 er appelsiner.


 • 10 ting jeg aldri har...  Nå tenkte jeg at jeg skulle lage en liste om 10 ting jeg aldri har gjort eller vært. Kanskje dere finner ut noe nytt om meg. haha

  1.Jeg har aldri hoppet i fallskjerm.
  2.Jeg har aldri vært i Danmark.
  3.Jeg har aldri farget håret.
  4.Jeg har aldri spist sushi.
  5.Jeg har aldri hatt hull i tenna.
  6.Jeg har aldri blitt påkjørt.
  7.Jeg har aldri hoppet høyere enn 3'ern.
  8.Jeg har aldri spist squash.
  9.Jeg har aldri møtt en som heter Iris.
  10.Jeg har aldri hatt bollesveis.
 • Dagens bilde  Dagens bilde ble tatt av en av blomstene til mamma her på hytta.


 • Litt om dagen og sånt  Dette kommer nok til å bli ett laaangt innlegg.

  Sorry for at jeg ikke blogger så mye for tiden, men det er jo sommerferie, og da er det så masse man kan gjøre. Så da er jeg jo på hytta, som ligger ganske nærme ved stranda. Og det vil jo si at vi pleier å dra ned å bade, og da er vi jo der i noen timer. Da pleier ikke jeg å ta med meg kameraet. Så jeg har liksom ikke bilder til innlegg.

  Men i går, så var vi hjemme en tur, og da var jeg litt på PC'en. Men så skulle jeg pakke vekk PC'en og laderen pluss kameraet og det. Så da la jeg det på en kommode, der det også var et glass med vann og blomster. Så hadde jo selfølgelig ledningen til PC'en surra seg rundt det glasset, så jeg velvet det. Da fikk jeg litt panikk, for det fløt jo vann på gulvet og på kommoden. Men såååååååå.... Kameraet mitt lå på kommoden den og!
  Så det ble vått. Da fikk jeg enda mer panikk. Så da kjappa jeg meg å tørke det og ta ut batteriet. Det var det huet mitt kom på med, med en gang. Så satt jeg inn batteriet, og prøvde det, det funka da, heldigvis.
  Men så skulle jeg prøve det i bilen, og det gikk ikke så bra. Det kom sånne striper på skjermen. Så da tok jeg ut batteriet og minnekorter mens vi kjørte. Så prøvde jeg det på hytta, da var det helt ødelagt. Eller rettere sakt skjermen var ødelagt. Men bildene ble like bra. Heldigvis.
  Så la pappa det et sted så det skulle tørke.

  Så i dag når jeg prøvde kameraet, SÅ VAR DET HELT NORMALT! Da ble jeg glad da. Da funka det visst å gjøre som jeg gjorde da, og heldig vis var det bare vann. Det hadde nok blitt ødelagt om det var noe annet enn vann, som f.eks brus.
  Men det var da en del om historien med kameraet i går.

  Så nå står da dagen i dag for tur.
  I dag tidlig, lå jeg i senga. Så ringte det på mobilen min, som selfølgelig lå nede, og jeg lå oppe. Så da tok jeg på meg noe klær og gikk ned, men det ringte 2 ganger før jeg tok den. Det var da noen som lurte på om jeg ville bli med til ett sted som heter Feriehjemmet. Der er det en strand. Så da sa jeg ja, og så dro jeg dit. Gidder ikke å skrive om hva som skjedde når jeg skulle dit, for da blir det enda mer skriving, og sikkert ikke så interessant å lese.
  Jeg skulle da møte Stian, Vegard og Fredrik der. Så når jeg kom dit, la jeg fra meg klæra, og stakk bort til de. For de var ved hoppetårnet eller noe. Og da var det en jente som kom løøøpende mot meg, og det var Victoria. Så da var jeg sammen med ho, vi hoppa også fra brygga. *stolt*

  Så når vi var ferdig der, hentet pappa meg, så dro vi tilbake til hytta. Der var vi en stund, så fikk vi besøk. Det var da av tante, onkel og Kristine (søskenbarn). Så da var vi her litt, så dro vi ned og badet. Det var litt kaldt over vann, så da var det jo litt varmt under vann. Så etter vi hadde vært der, dro de hjem. Så nå skriver jeg ikke mer om hva som skjedde etter det, for dette ble ett lengre innlegg enn det jeg trodde det skulle bli.

 • Love these songs  Disse sangene er da favoritt sangene mine for tiden, digger de!

  Shakira - waka waka (this time for Africa)

  Travie McCoy - billionare • Litt sånn informasjon  Vi har bare mobilt bredbånd når vi er på hytta, så derfor får jeg ikke
  internett på dataen før etter klokka fem. Men det er gratis i helgene.
  Så da kan jeg blogge når jeg vil.

  Så derfor kommer det til å komme litt senere innlegg på hverdagene,
  altså etter klokka fem, når jeg er på hytta.

  Så da vet dere det! ;-) • Middag på hotellet  I stad spiste vi middag på hotellet. Som er ett lite stykke bortenfor hytta våres. Så vi gikk dit. Jeg hadde gledet meg til hamburger tallerken. For den hamburgeren på hoteller er bare best. Men selfølgelig hadde de ikke flere hamburgere igjen, så jeg måtte ta noe annet. Nedtur. Så da tok jeg løvstek i stedenfor. Det var godt det og da. Salaten er også veldig god der, om pomfrien. Nam.  Nærbilde. (H)  Det var goodt. • Video til spørrerunden  Nå kommer da videoen. Den skulle ha kommet for noen dager siden, men da hadde jeg ikke tid.. Jeg snakker veldig utydelig, håper du skjønner litt av det jeg sier i hvertfall. Forresten, null sminke.


 • Dagens bilde  Dagens bilde ble tatt av en brownies kakebit, det hvite er melis. Det var mere melis på, men jeg blåste det vekk. Me love brownies.


 • My hair  Søss fiksa håret mitt i stad. Det var ho som ville det, så da kommer
  det noen bilder av ossen det ble. Ho lagde 3 forskjellige frisyrer.

  Nr.1

  Innfletta øverst og hårtull. (er ikke sikker på hva man kaller det siste)
  Sånn ser det ut ovenifra.

  Sånn ser det da ut bakfra.  Hestehale, vet ikke helt hva ho gjorde med håret mitt her.  Rett ned, vet ikke helt hva ho gjorde her heller, men håret mitt er
  ikke sånn her til normalt.


 • Kveldens outfit  Nå kommer da kveldens outfit.
  Det kommer ikke til å bli flere innlegg i kveld for jeg skal ha overnattings besøk, så da kommer jeg ikke til å sitte på dataen. Dette er faktisk mitt første outfit tror jeg! Jeg kommer bare til å legge ut outfit hvis det er et spesielt sted jeg skal eller noe. Men dette bruker jeg da i kveld.


  Sløyfe-bikbok | bolero-kapphal |

  Men nå må jeg stikke! • Det er så flott og ikke ha klokke i nærheten.  Før så hadde jeg vekkeklokke ved siden av meg når jeg sov. Men den kræsja, så da kunne jeg ikke ha den lenger. Så natt til i går, sov jeg ikke så veldig bra, så jeg våknet når mamma sluttet på jobb. Det er ikke så sent faktisk, for mamma slutter kvart over 12 eller noe. Så i dag skulle jeg ikke våkne etter, det hadde jeg bestemt meg for.

  Men så i dag tidlig da, så våknet jeg flere ganger. Så trodde jeg jeg hørte at mamma dro på jobb. Så lå jeg litt lenger. Da trodde jeg klokka var sånn ca. 10. Men gjett hva, klokka var 06.00. Mamma hadde ikke stått opp en gang. Så da gikk jeg opp og la meg igjen. Så sto jeg opp 09.24, og ta tok jeg meg en dusj. Og det er ikke normalt å være meg og stå opp så tidlig.
  Men sånn går det når jeg ikke aner hva klokken er.


 • Dagens bilde  Dagens bilde ble tatt av en beltespenne jeg fant på badet.
  Det ble ikke noe bra bilde, for jeg hadde så dårlig tid. • Yey, er jeg ikke heldig.....  Ære være TUNEFLUE! I hate you.
  DØ SIER JEG, DØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØØ!
  Neida, nå var jeg slem. Eller ikke. Jeg har ikke noe i mot tunefluen,
  når den ikke stikker. Men det gjør den jo alltid, sååååååååååååååå.
  Også er det jo veldig flott med tuneflue bitt i ansiktet da..
  Mmmh, kjempefiiint, tusen takk tuneflue. Du er så snill.
  Det er ikke bare i ansiktet den har stukket meg heller.

  Så her er da tuneflue bittet. Det ser litt værre ut i virkeligheten.

 • Header til Marie  Sånn. Vet ikke om det blir riktig størrelse nå da..

 • Nytt design  Og ny header. Ble litt lei av den forrige. Headeren er egentlig ikke ny, det var den første headeren jeg hadde på denne bloggen.
  Jeg ville ha bloggen min litt mer sommerlig, også var det jo en blomst i headeren, så da ble det den. Også litt lyse farger i designet. Kanskje litt masse rosa da men.
  Jeg skal ikke ha den headeren, jeg skal ta bilder å lage en ny, men ikke i dag. Men det skal komme en ny header om ikke så alt for lenge.

  Jeg har forresten laget meg sånn signatur som jeg skal ha i slutten av innleggene! Syns det er litt fint på blogger, så da kunne vel likesågodt jeg ha det og.

 • Dagens bilde  Dagens bilde ble tatt av en lusespenne med diamant jeg brukte på skolen i dag.

  Blogges.
 • En liten spørsmålsrunde.  Nå har jeg tenkt til å ha en liten spørsmåls runde. For jeg fant ut at det var ikke alle som fikk med seg den forrige spørsmåls runda, pluss at det er en som har spurt.
  Så nå kan dere bare komme med spørsmål. Spør om hva som helst, men svarer ikke på alt for personlige spørsmål. Dere kan spørre så mange spørsmål dere vil. Jeg kommer til å svare på spørsmåla i en videoblogg.

  -Så bare spør i vei!


  Blogges.
 • Siste skoledag - bilder  Her kommer da en del av bildene jeg tok i dag på skolen.
  Vi hadde altså aktivitets dag.


  Sanna kaster ringer.


  Jeg kaster hestesko.


  Stylter! :-D


  Fredrik sa jeg kunne legge det ut, dette er da Scott og Fredrik :-D


  Meg og Sanna, på jente doen. :L


  Vi fikk også 2 pølser hver.


  <3333


  Lars på bildet og Ida bak! :-D


  Pernhild hadde kule briller, dette er da Lars som låner de.


  Vi fikk også èn is før vi dro.


  Men så fikk jeg også Lars sin is. Han ville ikke ha den...


  Også er Sanna proff skater!


  Tok noen bilder da Vegi skatet, her er de Vegi. ;D


  Etter skolen var vi på en liten butikk ved skolen, der hadde Madicken kjøpt
  en is greie, så fikk vi! :-)


  Yes-da.

  Håhå


  Martinius var også der.. :L<3

  Det var da noen bilder fra den siste dagen før sommerferien.
  Det var veldig trist å dra hjem, det var veldig mange som gråt.
  Jeg gråt jeg og, for det var så mange som gråt, og da ble jeg lei meg og.. :(
  Men det var da skoledagen.


  Blogges!
 • Dagens bilde  Dagens bilde ble tatt av en rose jeg fikk i går. Jeg syns den var veldig fin, jeg!


  Hadde mange flere fine bilder av den, men måtte ta kun ett bilde, så da ble det dette.


  Blogges!
 • Nå har jeg nettopp vært på trening.  Nå har jeg nettopp vært på håndball trening. Kom hjem for ca.10 min siden.
  Vi trente i en og en halv time. Jeg syns det var ganske bra trening i dag.
  Men på neste trening skal vi ha biip test. Jeg har aldri vært med på en biip test før, så vet ikke ossen det er. Men jeg tror man blir slitne. Også skal vi ha musikk da. Så det blir nok bra. Og slitsomt..


  En random håndball, jeg har ikke lik. Jeg har grønn. :- )


  Blogges!
 • Dagens bilde  Forresten, jeg fikk tilbake kabelen min! Så nå fortsetter jeg å blogge igjen. haha.
  Men her er da dagens bilde.

  Dagens bilde ble tatt av en figur Marie hadde på rommet sitt!


  Jeg tror kanskje det var Linn som tok dette bildet, er ikke sikker.


  Blogges!
 • Avslutninga!  Nå for litt siden hadde vi avslutning. Det var da for 7a og 7b. 7.klasse avslutninga.. Vi hadde også underholdning, jeg var med på 3 sanger. Det var også dansing, men det var ikke jeg med på. Når underholdninga var ferdig, så fikk vi kake og brus og kaffe. Vi hadde en gediger marsipankake. Og jeg som er så glad i marsipankake! ♥ NOT. Blir kvalm etter den tredje biten. Så det er ikke akkuratt min favoritt innen kaker. Også skulle vi gi rose til læreren og få sånn greie + en rose.
  Men det var i hvertfall litt om avslutninga!

  Dette hadde jeg da på meg:

  Jeg syns den rosa var så fin jeg. Gul og oransj tror jeg.


  Blogges!

 • The reason  Hvorfor jeg ikke har blogget, er fordi jeg ikke finner kabelen til kameraet, så jeg får ikke lagt inn bilder. Jeg vet i hvertfall hvor jeg hadde den sist.  Men det er ikke sånn at jeg bare kan gå nå og hente den, for den er ikke hjemme. Men dere skjønner sikkert. Derfor har jeg ikke blogget. Kommer til å begynne igjen når jeg får tilbake kabelen.


  Så da blogges vi snart!
 • Nå er jeg hos Marie  Nå er jeg hos Marie med Linn. Vi skal sove over. Vi har tatt bilder, men har ikke lagt de ut enda. Satt først på dataen nå, så har ikke rukket å blogge så mye. Vi har hatt sminkekrig og trikset og holdt på med ball.

  Så kom det en narkoman, eller vet ikke om han var det, men han var full. Han gikk med en kiwi pose. Og slipperser. Han klarte ikke å gå rett i hvertfall, også gikk han ganske nærme oss. Så det var litt merkelig.

  Men nå har Marie sovnet og Linn slått av dataen.


  Blogges!
 • Siden jeg kjedet meg i går  Og tok bilder av alt mulig rart, så kan jeg legge ut en bildeserie av gelè.  Prøvde å rotere bildene.  Dette må nok være det mest interessange innlegget jeg noen gang har hatt. NOT.
  Men gelè er jo litt godt da.

  -Liker du gelè? haha


  Blogges!
 • In this moment  Sitter jeg i bilen på vei til hytta. Litt vansklig å skrive, for det er så mange humpler her. Men sorry for at jeg har vært så dårlig til å blogge de siste dagene, skal bli bedre!

  I stad jogga jeg lysløypa igjen, 5 km. Jogga sammen med pappa, mamma gikk, så ho var med ho og. Vi løp på 31 min tror jeg. Uten stopp. Så jogga jeg litt ekstra for å møte mamma. Men det var ikke så langt da.
  Men nå er vi snart fremme!


  Blogges!
 • Dagens bilde  Dagens bilde ble tatt av sånn greie på gaven i bursdagen min i går!
  Blogges!
 • Dagens bilde  Dagens bilde ble da av en stjerne jeg fant på gulvet.


  (null redigert)


  Blogges!
 • Tusenfryd med skolen, da var det greit  Korrekt overskrift: Tusenfryd med skolen, da var det greit å være bursdagsbarn!
  I dag på skolen var vi på tusenfryd. Der møtte vi folka fra Vikersund. De som var på leirskolen. Men de fleste fra klassen min var ikke sammen med Vikersund elevene. Så da tok vi jo masse karuseller. Jeg tror jeg tok de fleste, Thundercoaster, Speedmonster, Tømmerstokken, Loopen, Supersplash, og huskene. Tok nok flere, men husker ikke navna. Første gang jeg var der vet du. Men så har jo jeg bursdag da, så var vi jo på Tusenfryd, også har jeg noen herlige klasse kamerater som har vunnet ting til meg! :-D

  Til sammen fikk jeg to sånne:


  Inni den blå var da


  2 søte rosa aper!


  Og en søt liten ape.


  Og en sånn


  Inni den røde var da:


  Denne slangen

   
  Denne dinosauren


  Og denne greia her.


  Håhå.


  Også hadde jo Patrick vunnet en gediger Homer. Den var kul.
  Så da måtte jeg jo ha bilde av det.
  Denne er altså ikke min.


  Den var stooor.


  Blogges! • BIRTHDAYGIRL!  Woho, i dag har jeg bursdag!
  Litt rart at for 13 år siden og noen timer kom jeg til verden. Etter 24 timer, poppet jeg endelig ut. Så jeg skulle egentlig bli født den 15. juni, men så ble det i steden den 16.juni. På en solfylt sommerdag.
  Tiden har gått så fort. Men nå har jeg endelig blitt 13 år. Og det har vært en kjempebra dag hittil! Det er ikke sikkert at jeg får blogget så mye i dag, for jeg har jo bursdag! :-D


  Blogges!
 • Yes, jeg er unormal!  I dag, på håndball treninga skulle vi gjøre planken en gang. I følge treneren min, er man unormal hvis man klarer planken mer enn 4 minutter. Da blir det også freakshow, som han kaller det. Og jeg klarte den i ca. 4 minutter og 10 sekunder! Så jeg er unormal! Haha, jeg har ikke noe i mot å være unormal, det er vel bare bra når det gjelder sånt? Men jeg syns jeg gjorde det ganske bra, for forrige gang klarte jeg 3 min og 10 sek, nå klarte jeg 1 min mer!

  Sånn som det her gjør man planken. Det er ganske tungt!  Blogges!

 • Dagens bilde  Nå har jeg tenkt til å begynne med dagens bilde. Det går ut på at jeg legger ut et bilde, som er dagens bilde, hver dag. Dagens bilde er da et bilde jeg har tatt tidligere på dagen, gjerne kommenter hva dere syns om bildene jeg legger ut.

  Dette er da dagens bilde:


  En rose vi har i stuen. (fake rose)


  Blogges!
 • Morgenblogging  God morgen! ♥
  Dette er første gang jeg blogger før skolen faktisk, *stolt*. Men det er nok fordi vi begynner senere, for i dag begynner vi faktisk klokka 09.00. Fordi vi har aktivitetsdag. Der vi skal gjøre fri-idrett, orientering, svømming, sykling, baneløp osv. Men så slutter vi jo 12.30, heerlig, kort skoledag! Men det var da skoledagen min som kommer.


  Blogges!
 • Ai karamba!  En diger kebaba! Okei, da. Den var ikke så stor, den var faktisk ganske
   liten. Men god fordet! Ser kanskje litt kvalmt ut på bildet. Men god var den!

  Yuuuum.

  hahahhaha (Webcam)


  Blogges!
 • Vi spilte mot Norges beste lag  Norges beste 97 lag da. Kan ikke være langt i fra. Så, Kråkerøy spilte vi da mot, de vant også umbro cupen. Men dette her var bare da en trenings kamp, så den telte ikke med poeng osv. Og vet du hva? VI VANT! Er du gæren eller, nei vi vant overhodet ikke. Men vi var ikke såååååå dårlige da. Syns jeg. Det ble sikkert bare 30-3, så det endte med stort tap. Men det er ikke sikkert stillinga ble det heller, for jeg tror ikke det var noen som telte målene, så det kan godt hende de fikk mindre mål, eller mer. Har egentlig ikke peiling, med de er kjempegode. Så var de så høye da, og så skjøt de så hardt. Så vi hadde neeesten ikke sjangs. Men det var da litt av det jeg holdt på med fra klokka 15.00 til 18.53, i think. Så skulle vi være der klokka fire, så da dro vi klokka tre. Men der har du det.


  Blogges!
 • Enda en ny greie på bloggen!  Jeg har fått meg knapp, eller meny eller hva jeg skal kalle det. Jeg har bare èn knapp for tiden, har lyst på en til, tror kanskje det skal være om meg. Men jeg er ikke helt sikker på om hva jeg skal skrive om meg. Navn, alder, interesser, blogg, fritid osv. jeg er ikke helt sikker, så hadde vært fint med litt hjelp fra dere lesere, f.eks hva dere vil vite om meg.
  -Vil du hjelpe meg?


  Blogges!
 • Ræppen fra i går
  Hahaha!  Blogges!
 • Jeg sa det var party  Jeg kommer til å legge ut en video fra i går, men ikke enda, etterpå. Det er altså en video der en person rapper, en danser og en spiller. Den er kjempe bra, gled dere, jeg får lættis når jeg ser den fortsatt i hvertfall.

  Jeg holder på å legge den ut nå, men det tar litt tid. Men jeg skal bort nå også, så den kommer ikke før jeg kommer hjem. Men dere skal få den i dag da. Håper jeg.


  Blogges!
 • 16.juni 2010  16 juni 2010, jeg gleder meg!


  For da blir jeg:

  Og da skal vi med klassen til:  Så jeg tror nok det kommer til å bli en kjempebra dag! Gleder meg kjempe masse, har faktisk aldri vært på Tusenfryd heller, så det kommer til å bli morsomt!


  Blogges!

 • Sanna er så pen  Når hun sykler!


  <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3  Hahaahaha, søta<3
  (www.sannasofies.blogg.no)


  Blogges.
 • Videobloggene  Jeg poster da de nyeste videoene øverst.

  Sanna danser del 2.


  Sanna danser del 1.


  Sanna "skyter" meg. Fail


  Scary movie from the beach.


  My cat is a retard.  Spørsmålsrunde nr.2.  Fight, Stian slo til Sanna.  Sminkebilder.


  Spørsmåls runda.


  Den greia på siden.


  Sminkevideo.


  Bubble gum.


  Sanna og jeg tryner på trampoline.


  Blogg VS blogg trekningen.


  Må gjøre video med Linn, del 2.


  Tulletubbies.


  Må gjøre video med Linn, del 1. • Gleder meg til kvelden.  Nå er Stian her. Han kom for ca. halv time siden. Og nå skal vi snart ha PARTYYYYYYYYY! Haha, kjempe party vettuuu. Så nå venter vi på festløven Sanna. Som kommer snart. Men vi mangler ett gjengmedlem. Damdamdaaaaa. Sier ikke hvem det er. Mohahhha. Jeg fikk et genialt bilde av Stian, men fikk ikke lov til å legge det ut.. :( Haha, det var et kjempe bra bilde. Men nå rapper Marte, så jeg tror Stian kjeder seg, så nå er jeg ferdig med dette innlegget.
  >Stian sin blogg<, hjelp han å gjøre den bedre! :-)  Helt normale:  Blogges!
 • 3 av guttene i klassen....  Har fått seg blogg! Haha, så nå har jeg da hjulpet de i vei med header. Okei, headerene ble ikke akuratt de fineste. Gjerne sjekk de ut!

  >Fredrik sin blogg<


  >Stian sin blogg<

  >Vegard sin blogg<  Blogges.
 • Kissie.se  Haha, tro det eller ei, men jeg leser faktisk bloggen hennes! Eller jeg pleier ikke alltid å lese, men se bildene og kanskje lese litt av innleggene. Jeg pleier å stikke en tur innom bloggen hennes når jeg ikke har noe annet og gjøre. Det jeg digger ved bloggen hennes er at hun oppdaterer veldig ofte! Minst 5 innlegg hver dag. Også har hun veldig søtt ansikt, syns jeg. Men jeg syns ho har tatt litt formye i leppene, og alt for mye silikon. Også er hun veldig dårlig til å redigere bildene sine. Man kan se på noen bilder at de er redigert. Og hun redigerer MYE.

  Bare se på armene og karmene.


  Vil du inn på bloggen hennes, kan du trykke >HER<

  -Hva syns du om Kissie?


  Blogges.
 • 8A3!  I dag var vi på ungdomsskolen! Vi som går på tindlund b.s. begynte halv 9, og de andre begynte 9, tror jeg. Vi begynte sikkert tidligere fordi barneskolen våres er 20 meter bortenfor. Så skulle vi møte ved ungdomstrappa, det var spennende. Jeg og Linn holdt hverandre i hånda. Så begynte han å lese opp klassene.. Ingen av oss kom i 8a1 eller 8a2.

  Så begynte han å lese opp 8a3. Da ble jeg ropt opp, så da måtte jeg gå på opp på trappa. Det var 6stk. fra Tindlund som kom i klassen min. Meg, Sanna, Vegard, Stian, Sivert og Fredrik. Altså ikke Linn da..
  Men jeg kjente jo flere av de jeg kom i klasse med. Men det var jo noen jeg ikke kjente også. Men jeg er fornøyd med klassen min.

  Etter at alle i 8a3 hadde blitt ropt opp, så fikk vi en kontakt lærer. Hun heter Lill, hun virker veldig hyggelig, så tror det kommer til å bli bra på ungdomsskolen. Vi ble også vist rundt av 2 jenter fra 10'ende klasse.

  Til slutt skulle vi ned til Aulaen igjen, der snakket rektoren på ungdomsskolen litt, så fikk vi is til slutt. NAM, isabella is. Den er så goooood. Men etter det så skulle vi tilbake til barneskolen, der hadde vi prøve. Oppsumerings prøve. Den gikk litt bra.

  Men nå må jeg spise.


  Blogges!
 • Neglakk - 3 farger.  Nå har søss fiksa neglene mine. Hun har tråkket over, så hun kan ikke gjøre så veldig mye, så da fiksa ho neglene mine. Jeg ville jo også at ho skulle gjøre det da. Jeg fikk ikke bestemme ossen de skulle se ut, jeg fikk bare velge fargene. Så da ble de seendes ut sånn som på bildet. Fargene ble da lyserosa, litt mørkere rosa og lilla. Men det kunne vært verre da..^^

  Ja, nå som jeg hadde rosa sløyfe, så kunne jeg vel ta den med på bildet.:L

  Kanskje ikke det beste bildet av neglene da.. Men det er i hvertfall lyse rosa innerst,
  mørkere rosa i midten, og lilla ytterst på neglen.

  -Gjerne kommenter hva du syns.


  Blogges.
 • My new stuff!  For 3 dager siden eller noe, var jeg, Linn og Marie ute og shoppa. Eller egentlig jeg, men de andre ble med. Men Marie kjøpte eos og is. For jeg skulle ut og handle med Mamma, men så gadd ikke ho å bli med, så da fikk jeg med meg Marie og Linn. Her er da det jeg kjøpte.


  2 sløyfer, rosa og svart. 19kr for èn, bikbok.


  Bikinioverdel, husker ikke hvor jeg kjøpte den.


  Kjøpte en svart bikinitruse òg, den var ensfarga svart, så gadd ikke legge ut bilde..
  Men dette var da det jeg kjøpte meg. Jeg kjøpte meg shave is også, har bilder, men legger det ikke ut. Men shave is er godt. Jeg er ikke helt sikker på om jeg har skrevet navnet riktig engang, har bare kjøpt med det 2 ganger. Men godt er det for det. hahah.


   
  Blogges!
 • Den beste sjokolademelk.  Jeg har da hørt og sett flere blogger som syns denne er den beste. Jeg kjøpte meg en sånn for 2 dager siden. Men jeg syns ikke dette var den beste sjokolademelken. Den var litt stilig da, for den har måler på siden, som viser hvor mye sjokolade melk det er igjen. Det er 8 dl tror jeg. Jeg tror kanskje jeg drakk den opp på 10 min. Litt for fort for meg, for jeg fikk vondt i magen. Menmen, et bilde av den kommer nå:

  Q sjokolade melk.


  Har du smakt den, i så fall, hva syns du om den?


  Blogges.
 • Det bare ble sånn..  At jeg ikke har blogget de siste to dagene.. Jeg har rett og slett ikke hatt tid. Hatt masse lekser, og vært med venner..Men jeg skal bli bedre fra nå av. Kommer flere innlegg når jeg får lagt inn bildene. Så jeg har ikke sluttet for godt! Det ble litt sent innlegg nå, for jeg har nettopp vært på håndball avslutning. Dere får bilder etterpå!


  Blogges!
 • Fotoprosjekt: Neglelakk

  ....  Blogges!
 • I SCREAM, YOU SCREAM, WE ALL LOVE ICE CREAM  Nei, det var noe sånt.
  Men det er jo sant da, for meg i hvertfall.
  Håhå, is♥


  Ble litt fin daa.


  Nam.


  Men det var godt sånn her og. :p  Blogges!
 • Tatoooo  I stad fikk vi besøk, de skulle spise her. (De er her fortsatt.)
  Og da hadde tante kjøpt litt godt til meg og søss. Blandt annet tyggis med tatooo. Håhå, kanin da selfølgelig.


  Tyggisen.


  Tatoooo


  Nærbilde.


 • Du kan velge!  Nå kan DU velge hva jeg skal gjøre på en videoblogg!
  For jeg ser at det er veldig mange som stemmer for flere videoblogger på bloggen min, så da kan du velge hva jeg skal gjøre. Jeg kommer til å bruke ett av forslagene. Kanskje jeg tar vare på alle, så kan det komme flere videoblogger. Men ikke på samme dag da. Men det spørs jo hvor mange forslag som kommer inn. Så da kan du skrive forslagene dine på en kommentar. Gjerne kom med flere forslag også.  Blogges!
 • Var i bursdag.  Derfor ingen blogging.

  På skolen hadde vi vannkrig, det var Markus, meg, Sanna, Linn, Aurora, Ida, Fredrik, Stian, Marie, Mirsade, Patrick. Det var gøy, men vi måtte flytte på oss 3 ganger. Vannkrig er gøøøy.

  Men så skulle vi i bursdag klokka fem, så vi hadde ikke så god tid. Eller, vi hadde jo det. Vi slutter ti over tolv, men vi var ikke hjemme før klokka to. I bursdagen var det veldig koselig. Det var Cato og Emil som feiret bursdagen sin, de er tvillinger. Så de hadde bedt to klasser, for de går ikke i samme klasse. De gjorde, men så ble de skilt, for det ble så mye bråk osv. Det kom ganske mange.. Jeg hadde tenkt til å legge ut antrekket, men kameraet gikk tom for strøm.. Så derfor blir det ikke bilder i dette innlegget..

  Men så ble jeg hentet fra bursdagen, og da dro vi på hytta.. Så da pakket jeg, så dro vi hit. Så nå ser jeg da på Blade II tror jeg. Noe vampyr greier, de er veldig stygge, så det er ikke sånn Edward Cullen greier. Men nå er den snart ferdig, og jeg er trøtt... Sååååååååååå..


  Blogges!
 • Bilder fra i stad.  Her er da noen bilder fra i stad.

  Blæææh, dårlig kvaliteeeet.


  Bilde nr. 1
  Det var litt morsomt da Aurora bare satt der, så kom han og hoppet over hun bak fra, så da ville jeg ha bilde av det, så da spurte jeg om han kunne gjøre det igjen, og det gjorde han, så da fikk jeg bildet.

  Bilde nr.2
  Nei det var bare søtt. :-)

  Bilde nr.3
  Så begynte de plutselig å danse, det var litt komisk å se på. Haha, det var noe gå fram og tilbake og sparke benet i lufta eller noe, er litt myke daaaaaaaaaaaaaaaa..

  Bilde nr.4
  Han er litt syk, skulle vise oss bakoversalto den første gangen, stelte han seg på trampolina, og bare tok en bakover salto uten fart, det klarer ikke jeg. Han tar faktisk flere etterhverandre òg. (Y) Jeg fikk flere bra bilder, men jeg tror dette var det han likte best.


  Blogges!
 • Vannkrig, 2 ganger!  På skolen i dag, etter skolen var ferdig, hadde B klassen fysiskaktivitet.Noen av jentene ble igjen for de skulle øve på dans.(Jeg er ikke med på dansen) Så Cato, var ikke med på fysiskaktiviteten, så han var sammen med oss. Så plutselig kom han og sprutet på oss med vannflaska til Guled tror jeg, er ikke sikker.Men det var jo veldig smart av han, for det var han som ble mest våt. Så hadde jeg og Aurora en liten vannkrig da, mohahaha.

  Men når vi skulle dra, ble Aurora med meg hjem, for vi skulle til Marie, som Ida og Linn var med hjem. Så da dro vi dit.
  Etter at vi hadde vært der, så dro vi til moa og hadde vannkrig. IGJEN.Det skulle da være, meg, Ida, Linn, Marie og Aurora, mot noen gutter.Men så ble det jo sånn at noen gutter ble sikkert 10 gutter. Og Aurora kom jo ikke da vi holdt på, så da ble det 4 mot 10.Og han ene hadde vannpistol. Unfear! Så da tror jeg alle sammen ble klissvåte. Men..................

  JENTENE VANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Så det vil si, jentene eier!


  Blogges!
 • Genialt!  Jeg kom nettopp over en blogg, Bent Objekcts.
  Det ser ut som at han er en veldig kreativ person i hvertfall,
  bare se det bildet her!  Smart.

  Han har masse kreative ting på bilder der,
  så det er bare å sjekke det ut.
  Og hvis du vil gå inn på bloggen hans, så trykk >HER<


  Blogges!
 • Fotoprosjekt: Blomster


  (Jeg redigerer ikke bildene mine, så alle bildene er uredigerte.)


  Blogges!
 • Dette er til deg, jenta mi!

  Teksten til sangen ble litt feil, så tenk at der er she i stedenfor he. :-)
  NB: Dårlig kvalitet :(

  Jenta mi!


  Blogges!
 • imcharlotte

  Jeg er en jente på 14 år som liker å ta bilder, redigere++. Håper du liker bloggen min!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits