imcharlotte -

Scary movie from the beachHahah, når jeg var i Nord Norge, var jeg sammen med en som heter Natalie. Jeg var bare sammen med henne den første og andre dagen, for de skulle på ferie til Sverige. Ned tur, skjedd 2 ganger nå.
Men de dagene vi var sammen, fant vi på masse forskjellige ting å gjøre. Her kommer en video av noe vi holdt på med. Tror vi lagde tre slike, dette var den beste. Hahahha.
 • GJESTEBLOGG: Sanna  Nå skal jeg gjesteblogge på charlotte sin blgg :-)
  Charlotte sov hos meg i går, og da steka vi pizza, så litt på film og sminka hverandre osv.
  I dag velga charlotte klær som jeg skulle gå med i dag, så det kommer kanskje senere.
  Jeg er glad vi begynte i samme klasse og ble kjent med hverandre.
  Du er morsom og være sammen med ♥
   
  Noen bilder av oss;
  <3

  - sanna

 • Gjett hvem vi møtte på resturant


  Fant ikke noe bedre bilde av begge enn dette, men dette er da Trine Rein og Lars Monsen! Kuuuuult, hååhå. De satt på et bord like bortenfor og spiste mat. Og det verste var at ingen av oss hadde med kamera. Akkuratt den gangen når det faktisk var noe spesielt. Menmen..

 • Tørr fisk..?  For noen dager siden, når vi var i båten, og lå på brygge nedenfor der det var fest, så kom det en koselig fyr, litt full, opp i båten. De andre kjente han jo, så det ble ikke panikk. Og han hadde med tørrfisk! Så da smakte jeg på det.

  Den første var grei, men når jeg tok en til var det nok. Ikke det beste jeg har smakt for å si det sånn..


 • Lag meg en header  Siden jeg måtte legge ut disse bildene et sted uansett, så la jeg de ut her på blogg. For en venninne ville ha bildene til en header.

  Så da oppfordrer jeg dere til å lage meg en header av disse bildene. Alle headerene jeg får inn, kommer jeg til å legge ut på blogg. Så kan dere stemme frem den dere syns jeg skal ha.

  Lager du header, kan du sende meg bildet på msn; charlotte-te@hotmail.com.
  Så håper du tar deg tid til å lage meg header(e).


 • Søte pusekatt  Natalie hadde jo en kjempesøt kattunge, som jeg tok bilder av. Den het Leon. Også var den jo så fotogen! hihi

  Lille linselus.  Jaja, ikke det fineste av meg akkuratt, men kattene var så nydelige. Dette er da moren og ungen.


  Søteste kattungen! • Ny header, igjen.  Hahah, hatt litt mange headere nå, tror jeg...?
  Joda, men nå har jeg ny! Enkel og grei. Var så dårlig kvalitet på den andre så..
  -Hva syns du?


 • Mor skjemmer meg bort  Is og bær♥
  Kommer masse innlegg fremover, eller i dag tror jeg. Gled dere!


 • Stikkord:

  Nå er jeg på Rødøya  Som sakt, er jeg nå på Rødøya. Jeg er hos tvillingbroren til Bjørn, men de ligner ikke i det hele tatt. Bjørn er kjæresten til tante forresten. Og han har utrolig fint hus! Også er det så urettferdig at alle her har så kul dusj! Dusjen er da med sånn slange med dusjhode som alle dusjer har, også kan det komme vann fra taket og veggene. Også kan man høre på radio i dusjen, også var det noe telefongreier der, så jeg tror om det ringer kan han ta telefonen i dusjen. Haha, det var litt kult.  Også har han god musikksmak, kanskje det er sønnene sin musikk, vet ikke jeg. Men høres ut som om han har noen av sangene til Justin Bieber, og de 2 kuleste sangene til Miley Cyrus, også annet kul musikk.

  Men nå sitter jeg her med pølse og battery. Første gangen jeg har smakt battery. Han har absolutt alt, digger huset hans. Også er han kjempesnill også, skrudde på pc'en til meg også. hihi

  Jaja, veldig fint bilde, mamma skulle ta bilde, også skjønte ho ikke helt, så jeg måtte snakke.  -Charlotte
 • Full panikk  Når vi var kommet fra flyet, og ble kjørt til Bodø, skulle vi shoppe. For vi måtte være i Bodø en lang stund, for det var lenge til den første båten vi skulle ta, gikk.

  Så når vi var kommet til shoppingstedet, dro jeg og Marte til BikBok. Der var det massemasse på salg. Det var rader med ting til 29kr, 49kr, 79kr, og 99kr.
  Jeg kjøpte meg en hettejakke til 49kr og to par strikker til 19kr.
  Når jeg skulle gå og betale, hadde jeg jo ingen bekymringer, for jeg visste at jeg hadde tatt med meg masse penger. pluss at i pengepungen hadde jeg 50 kr.
  Så da gikk jeg til kassedama, og summen ble 69kr. Så da lukket jeg opp lommeboken min:

  Oh-Ooo, tom... Hva skulle jeg gjøre?!?!?!??!?!?!?!! Neida, jeg hadde heldigvis tatt med meg pengepungen min, så jeg hadde 50kr. Og heldigvis sto Marte bak meg og lånte meg 20 kr. Så alle pengene mine ligger da i en lommebok hjemme. Wohooo. Så jeg er blakk.. Men jeg fikk låne mamma 400kr av mamma, så nå har jeg 400kr.
  Fikk litt panikk der jeg sto da. Kjente hjertedunkene litt ekstra. haha

  Forresten, fant bildet på google, så det er ikke min lommebok. Men jeg har svart jeg og!


 • GJESTEBLOGG: Natalie  Hallooooo xD

  Jeg er Natalie :D
  jeg blogger på charlotte sin blog hehahehahe :D 
  HADE BRA <3

 • Nå sitter jeg på båten  Det ble visst litt blogging alikevell. Ja, som sakt sitter jeg på båten nå, etter 13 timer med reise og ventingm og reisen er heller ikke ferdig om litt, tror kanskje vi kommer fram etter 16 timer med reise, er ikke 100% sikker. Blir ikke noe store greier i det innlegget her, for nå er jeg litt sliten, har faktisk skrevet en laaang stil om dagen hitt til i Microsoft Office. Tror ikke jeg kommer til å dele den med dere, er ikke sikker. Tror nok ingen av dere gidder å lese den alikevel.

  Her sitter jeg nå. hihi • Stikkord:

  Nå legger jeg vekk PC'en  Sånn, nå er alt pakket og klart, så da legger jeg vekk PC'en også. Skal jo ha den med. Tar ikke noe bilde av kofferten osv. for kameraet er på lading. Så da blir det bare et kjedelig tekst innlegg denne gangen.

  Jeg tror jeg legger meg nå snart også, skal jo kjempetidlig opp i morgen. Tror jeg kommer til å legge meg klokka 22.00. Kommer ann på hvor sent/tidlig pappa kommer hjem. For han skal låne neglelakkfjerner fra mor. Fint med avflassa lilla neglelakk vettu.. Så jeg skal ta det vekk før jeg legger meg.

  Tror ikke dere kommer til å få innlegg i morra, reisa tar ca. 16 timer, da har jeg tatt med ventinga også. Så da tror jeg ikke jeg orker å logge på PC'en og legge ut et innlegg. For da tror jeg nok vi kommer til å ta en tur til tante eller noe, så kommer vi til å legge oss.

  I så fall, natta på forhånd! ♥


 • Stikkord:

  Kule soverom  Jeg kom nettopp over noen kule soverom, under vann! Syns de var litt kule, så jeg tenkte jeg kunne dele de med dere som er inne på bloggen min, kanskje leserne. Jeg vet ikke om jeg hadde turt å sove der, da måtte jeg først vite hvor tykt glasset var som skiller havet fra rommet var. Men fine rom er det.
 • Er dette bollesveis?  - Er dette bollesveis?
 • SOMMER: Blomster  Disse er faktisk tatt  med mobilen, syns de ble ganske bra, til å tenke på megapixlene.
 • Stikkord:

  Mmm, chinese!  Mmm, chinese resturante!
  Hihi, joda. I stad dro vi til kinaresturang for å spise. Det var da buffè, hvis det var det det het når man bare gikk og tok mat selv fra et sted.

  Her skulle jeg liksom være ekstra fin og skjære i guleroten. hahaha, det var da jeg brukte kniven for første gang.

 • Nytt design  Nå har jeg fått nytt design igjen, det er ikke ferdig! For jeg har lyst til å ha et design laget av meg. Og da blir det jo aldri fint, men jeg holder på med det, så det er absolutt ikke ferdig.
  Nå blir det litt surr og sånt med bildene, men det får bare gå til jeg har fått lagt ut flere innlegg.
  Så for dere som ikke har vært på bloggen min, så hadde jeg rosa bakgrunn før, så derfor er det rosa bak noen av bildene.


 • Drar om 3 dager!  Nå har det seg sånn at vi skal til Nordnorge om 3 dager! Altså til mandag. Der skal vi være i 11 dager, så det er ikke sikkert jeg kommer til å blogge så mye, for jeg vil jo være sammen med venner og slektinger osv.

  Men jeg skal ha med meg kamera, mobil og PC, så det kan jo hende det kommer noen innlegg innimellom. Kommer nok til å ta masse bilder. Også skal vi ta med internettet, mobilt bredbånd. Også har jo tante internett så det kan jo hende jeg er litt der og kanskje blogger også, men da kommer det ikke bilder. Så da vet dere hvor jeg kommer til å være om 3 dager.

  Dolly Dimples i Bodø i fjor.


  Internettet, mobilt bredbånd. • Sommerbilder  Her kommer de bildene jeg skrev om i forrige innlegg. Bildene er tatt av www.marteheart.blogg.no.

 • Stikkord:

  Dette har skjedd siden siste blogg innlegg  Var visst ikke på PC'en de siste dagene nå, så da kommer det litt av dagene her.
  For det skjedde veldig mye også, så derfor var jeg ikke på PC'en. Så dere får litt bilder og sånn i dette innlegget. (Forklaring over bildet.)  Sanna sov hos meg de 3 dagene, og da blir det alltid tatt veldig "fine" bilder av oss. (Det kommer til å komme flere bilder av dette etterhvert.)


  Jeg fikk også blinkskuddet av Åge katten min. Mmh, vakkerrr.


  Også var det veldig varmt en av dagene. HERLIG!


  Også fikk jeg endelig telefonen min. Jeg bestilte telefonen på en lørdag, de sa den skulle komme på tirsdag. Men på tirsdag hadde den ikke kommet, så en uke etter, var den fortsatt ikke kommet. Så da avbestilte vi telefonen. Den jeg bestilte hadde ikke tastatur, noe jeg ikke hadde fått med meg. Så da hadde en annen butikk drømmetlf. min, som jeg da kjøpte. Men det svei i lommeboka etterpå. Men nå har jeg den, og kjempefornøyd er jeg! :-D • Stikkord:

  IQ på 100
  Jeg må bare fortelle om noe jeg syns var morsomt i går før vi var framme ved kinoen. Jeg og Sanna sendte nemlig meldinger til hverandre mens vi kjørte dit.

  Meg: Skal vi møtes på bensinstasjonen?
  Sanna: Jepp, er snart ved Borg nå, hvor er du?
  Meg: Snart der vi og ;)
  Meg: Vi kjører foran dere.
  Sanna: Ser det :L
  Meg: Hahahahha :L
  Sanna: Jeg skal ta armen ut av vinduet nå.

  Og sånn så armen til Sanna ut når hun tok den ut av vinduet.

  Webcaaaam♥


 • Video om det fiine været vi hadde i går!
  Her er da en video om det kjempefine været vi hadde i går kveld. Dette var da ironi. Bare se videoen. Det var så dårlig vær en stund at det ikke gikk ann og se hvor man kjørte, for det pøsa ned vann, det ser dere litt av i slutten. Det var enda værre også.


  Det var jeg og Sanna som snakket og lagde lyder innimellom. Aner ikke hva jeg sa sist. :L
 • Oh no, travel kveld!
  Fant ut at klokka var veldig mye nå, så dette blir et kjapt innlegg.

  Jeg er ikke helt sikker på om jeg får blogget mere i dag, for nå skal jeg dra til lysløypa og løpe en runde som er 5 km. Etter det skal jeg hjem og dusje, fikse meg osv. så skal jeg på kino med Sanna♥. Vi skal se eclipse, gleder meg. Mange av dere har sikkert sett den allerede, men det har ikke jeg, enda i hvertfall. Men snart har jeg sett den!

  Her er traileren til filmen.


 • Måtte gjøre videoen...
  Her er da den "må gjøre videoen", jeg sa jeg skulle ha. IKKE PRØV DETTE HJEMME, sier jeg bare altså. For det var alt annet en godt.

  Grunnen til at jeg gikk til vasken var at jeg holdt på å spy. Jeg bare klippet vekk den snutten jeg var der. Men jeg drakk opp alt! Ser du litt nøye, så ser du det.

  Så.. ENJOY... • http://ceciliekleven.blogg.no - sett henne før?  Nå sjekka jeg nettopp på blogg.no, på topplisten. Der så jeg en blogg jeg ikke hadde sett før, nemlig 5.plassen, som det da står http://ceciliekleven.blogg.no/ på. Så da klikka jeg meg innpå den bloggen. Og der var det en jente på 13 år som eide bloggen, altså like gammel som meg.  Jeg har ikke sett henne før, så hun må ha kommet ganske nylig opp på topplisten. Men så så jeg på det ene innlegget om hvorfor ho hadde kommet på topplisten. Og der hadde hun allerede fått masse frekke kommentarer. Blir litt irritert på sånne folk som skal granske bloggen å finne hver eneste liten feil, og etter det rakke ned på det via en kommentar. Okei, hun har kanskje skrive feil, men hva så? Alle skriver nok ikke perfekt hele tiden uansett. Det var også masse kommentarer om at hun ikke fortjener å være på topplisten og at hun bare kunne stikke. Stakkars. Men folk på topplisten bør jo bare bli vandt til stygge kommentarer.
  Men det var da litt av min mening om dette.

  (trykk på bildet)

 • Dagens bilde  Dagens bilde ble tatt av kremtoppene til pappa, som han fant superbillig på rema,
  og da kjøpte han jo det selfølgelig. Haha.
 • Standar sommer  Jordbær og fløte er så standar sommerferie, også er det jo veldig godt også! :-)

 • Stikkord:

  Splitter nytt design!  Nå har jeg fått splitter nytt design. Men nå som det ikke er hvit bakgrunn kommer det til å bli litt vanskligere med bilder og sånn, men jeg skal nok klare det se. Jadajada, det er ikke jeg som har laget designet. Det er den supertalentfulle design bloggeren www.siljelie.blogg.no, sjekk henne ut da vell!
  Jeg ble i hvertfall veldig fornøyd med hvordan designet ble etter alt det slitet med headeren. Den er ikke helt perfekt, men sånn får det bare bli.

  -HVA SYNS DU OM DET NYE DESIGNET?


 • Dagens bilde  Dagens bilde ble tatt av revebjelle, en giftig blomst. Men også ganske fin.
  Visste ikke at den hadde hår, oppdaget det ikke før nå.
 • Stikkord:

  The sea


 • Stikkord:

  Neimen, hei kompis!  Haha, han er her igjen. Han må vist like vinduet våres.
 • Stikkord:

  Here is the movie!  Nå kommer da bildene fra i går, da jeg så på film.
  Filmen het THE ABANDONED. Det er en skrekkfilm. Den var skummeeeeeeeel og sånn sinnsyk film. Så det skal litt til for å kunne skjønne alt som skjer.

  Det var da to tvillinger som ble funnet i en lastebil, og der ble de skilt fra hverandre. Så 40 år senere ville de prøve å finne ut litt om foreldrene osv. Så da hadde jenta arva en gård av moren hennes, som hun dro til. Der så hun sitt eget spøkelse eller noe, og hun var skummel. Det spøkelse viste hvordan hun døde. Så da løp ho for livet og sklei ned i vannet, hun kunne ikke svømme. Så plutselig var ho kommet tilbake der ho var, så var det en mann der, som var tvillingbroren hennes. De skulle dø da de ble født, men sånn ble det ikke, så da var det ment at de skulle dø på 42' års dagen deres. For da var hele familien samlet. Spøkelset til tvillingbroren var det spist av. Og spøkelset til dama hadde tydeligvis druknet. Så på dagen skjedde det masse, og det endte med at mannen ble som spøkelset, spist av svin eller svarte griser, noe sånt. Og hun dama ho kjørte ut i vannet med lastebil, så spøkelset hennes hadde også rett. Men før de døde, gikk alt i reprise, fra hva som skjedde da moren og faren døde. Det var masse annet som skjedde også, men du får nesten se filmen, hvis du syns det hørtest ut som en film som passer for deg.
 • Dette var godt'ja  Sorry for så sene innlegg, det skal bli bedre i helga.
  For som du kanskje har fått med deg, så får vi ikke internett før etter klokka fem, og da er det 3 andre her som også vil være litt på nettet, og da er det ikke alltid jeg gidder å vente, så jeg finner på noe. Men jeg tar jo med meg kamera, så det kan jo komme bilder ut av det.
  Så i stad så jeg da på film, som dere kommer til å få bilde(r) av i morgen. Det var skrekkfilm da. Seeeeeffff.

  Men tilbake til saken, her kommer det da et dessert innlegg, noe som var veldig godt. Det jeg da brukte var vaniljeis og blåbær (bildet). Vi skulle ha jordbær også, men de var ikke så fine, så da ble det bare blåbær.
  Det dårlige med blåbæra var at de var veldig søte, så jeg kunne ikke spise de alene, eller noen av dem kunne jeg jo. Så da er det best med tilbehør til blåbæra liksom.. Men her er da bilde(ne):


  Men det var jo veldig godt da.


 • Stikkord:

  Butterfly fly away  Denne sommerfuglen satt der en hel dag faktisk. Det første er det orginale bildet, de to siste er redigert. Ble litt dårlig kvalitet da men. Sommerfuglen var knallgrønn, og jeg kunne gå helt innpå den uten at den rørte på seg. Rar sommerfugl det altså.
 • Har tenkt til å ha èn må gjøre video  Siden det er det dere vil ha, så kommer jeg til å ha èn må gjøre video. Så da kan dere bare skrive som kommentar hva dere vil at jeg skal gjøre, så kommer jeg til å trekke kun èn av forslagene, og da skal jeg gjøre det på en videoblogg. Men trekker jeg noe jeg overhodet ikke gjør eller kan eller noe sånt, så trekker jeg en gang til. Men det tror jeg ikke skjer. Men det kommer jo ann på hva dere kommenterer.

  Så bare kommenter i vei hva dere vil at jeg skal gjøre! :-)


 • Nail art  Fant ut at jeg syns det var litt morsomt og mikse flere bilder inn i ett, så da har jeg laget ett til. Det kommer sikkert flere og.
  Bildet er da av negler, eller neglelakken som jeg var ute etter i disse bildene.  Syns spesielt neglelakken til bilde nr.2 var fint.


 • Er det bare meg, eller fikk du også lyst på disse her?  Jeg har da sett en del av de cupcake innleggene som går rundt på blogg, så da tenkte jeg at jeg skulle sjekke ut noen bilder. Og da fant jeg også noen bilder, noen bilder av små søte cupcakes, som jeg ikke tror jeg hadde klart å lagd selv, men det hadde nok vært morsomt og prøvd. Bare se på disse søte her:
  Mm, yumyum.

  -Fikk du også lyst på cupcakes etter at du så disse bildene? • Endring i planene..  Jeg får ikke mobilen i dag alikevell. Når mamma sluttet på jobb ringte hun til butikken, og de hadde ikke fått de inn.

  Så da får jeg den i morgen, får vi håpe.


  Da får vi håpe jeg får deg i morgen da.. --.
 • Jeg gleder meg til i morgen!  For da får jeg ny mobil! Jeg skulle egentlig få ny mobil på lørdag, men så hadde de ikke flere igjen av den mobilen jeg ville ha, så de fikk den inn igjen på tirsdag, som da er i morgen. Så da skal vi dra ned dit i morgen, så får vi håpe at den er klar. Jeg bestilte da Sony Ericsson Xperia X10 mini e10i black, så jeg skal ha den i svart også.  Mobilen jeg har bestilt ser da sånn her ut:

  mmm, gleder meg!


 • Innkjøpet fra lørdag  Nå kommer innlegget med det jeg kjøpte på lørdag.


  Blomst h&m (tror jeg) | Hettejakke og tights bik bok |

  Jeg kjøpte meg også kameraet.
 • My cat is a retard  I hvertfall når han hopper uten grunn. Men han kan være søt også.


 • Hahaha, dagens morsomhet!  Nå satt jeg nettopp og så på denne videoen:  Og etter han hadde lagd bart og skjegg, kommer mamma inn døra og sier: Er det Marte du ser på? (Marte er søstra mi)

  Marte ser da sånn her ut:

  Yes da...


 • Forundringspakker!  I stad var jeg på frimarked borte her et sted, vi kjørte dit. Og da kjøpte jeg meg forundringspakker! Jeg kjøpte da en blå og en rosa.

  Dette er den blå.

  Dette er den rosa.
  Etter at jeg hadde pakket opp alt, fant jeg ut at den blå var ment for gutter... Det fine var jo at han som solgte det ikke sa en shit. Jaja, søte klistermerker da. :L
 • Dagens antrekk  Tenkte jeg kunne slenge inn antrekket siden jeg hadde ett bilde av det, så
   her er da dagens antrekk.


  T-skjorte jean  paul, vet ikke hvor den er kjøpt | shorts kappahl |

   

 • Nytt kamera!  Nå har jeg endelig fått meg kamera, for jeg har nemlig brukt pappa sitt før. Så i dag dro vi til Lefdal for å se på kamera OG mobil. For jeg vil nemlig ha meg ny mobil.

  Jeg skulle da ha canon med 14.1 megapixel. Men endte da opp med sony med 14.1 megapixel. Det er da digitalkamera, vil ikke ha speilrefleks, enda i hvertfall. Han sa det var like bra som canon, bare at canon tok litt ekstra betalt pga. merket canon. Så da tenkte jeg at jeg kunne ta det da. Det er litt bra, det har sånn funksjon at når man smiler får man hvite tenner, det er jo litt braaaa. Også blir bildene veldig detaljert. Men det dårlige er at det virker som om bildene skjærer litt i oransj innimellom, og at blitsen blir litt dårlig. Men ellers er det greit.

  Kameraet ser da sånn her ut. :-)


 • Dagens bilde  Dagens bilde ble tatt i går, da pusen min fanget en mus, men legger ikke ut bilde av pus og musen, så da blir det dette.

 • Min første dugnad!  I stad var jeg da på min første ordentlige dugnad. Og selfølgelig kom vi litt forsent. Det var ikke pågrunn av at vi var sent ute, men at det var en læling som kjørte litt foran oss som skapte litt kø. Så vi ble endende opp med å kjøre i 40 km/t en lang stund. Men heldigvis ventet de på oss.

  Når vi var kommet fram, sto de ute og ventet på oss. Så gikk vi inn dit vi skulle. Der ble vi forklart hva vi skulle gjøre, så begynte vi. På ett bord lå det 11 bunker med avlange runde, eller på en måte, ark. Så det vi skulle gjøre, var å ta ett ark fra hver bunke og sette de sammen. Så skulle vi så legge den i en bunke der det lå 9 slike til, altså en bunke inneholdt 10. Så vi skulle da lage 1000 sånne. Så lagde vi hull i de og satt de sammen og sånt. Det tok da en stund. Minst 2 timer, tror jeg. Jeg tok ikke meg meg kameraet, det tenkte jeg faktisk ikke på i det heletatt, så da blir det ikke noen bilder..
  Det var i hvertfall en koselig dugnad, da. :-)
 • imcharlotte

  Jeg er en jente på 14 år som liker å ta bilder, redigere++. Håper du liker bloggen min!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits