imcharlotte -

Del 2Sorry, men hadde ikke mulighet til å blogge de siste dagene, så del 2 kommer her.
 • Dagens bilde  Fant ut at det kommer et fagens bilde i ny og ned, så det kommer ikke hver dag.
  Dagens bilde er tatt av iskrem og jordbæær, naam♥
 • Sanna er fliiink  Sanna danset også når hun var hos meg. Dere får del 2 i morgen. :-)


  Flink, hva?*hihi*

  Fikk ikke til å legge til lyd, så det ble litt dårlig.
  Sangen er forresten: shut up (and sleep with me) - sin with sebastian.


 • Sanna skulle "skyte" meg.  I går kveld, gikk jeg på kjøkkenet. Der lette jeg etter popcorn. Men så kommer Sanna snikende innpå for å skyte meg. Men så hører vi bare: Pa-pa-pa-pa-pa-pa-paprika, og så fikk hun til å "skyte" meg.

  Bare se denne videoen:

  Beklager for dårlig lyd.


 • Skoledag  Fant ikke på overskrift.

  Jadajada, vet det er en stund siden jeg blogget, følte rett og slett ikke for å blogge. Var heller ikke på dataen. Så da hadde jeg ikke mulighet til å blogge heller. Så beklager til dere lesere. Koselig at dere ikke har kuttet ut bloggen min, for det har bare dabbet av med noen lesere! Så takk til dere

  Men i så fall, så var jeg på skolen i dag! Var det i går og da, men da blogget jeg ikke. Vi har sånn "myk skolestart" så vi trenger ikke å ta med noen ting, bortsett fra mat og drikke. Men vi trengte ikke det i går, for da fikk vi pølser, vafler og vann med sitron. Men vi måtte ha med mat i dag. Og meningen med myk skolestart, er at vi ikke får bøker, fag og timeplan med en gang, vi går rundt og blir kjent med skolen og elevene osv.
  Så i dag var vi sammen med 10'ende og 9'ende klasse. Koselig. Vi ble litt mer kjent med noen av de, og det var jo det som var meningen. Vi gjorde masse andre greier også, men gidder ikke å ramse det opp. Jeg var for det meste sammen med Caroline, Marie og Sanna i friminuttene. Men utenom det var vi i grupper, og der var jeg sammen med Sanna, Daniel og Andreas.

  Dere får desverre ikke bilder, for jeg er på mamma's data. Jeg tok heller ingen bilder..


 • Nå er jeg hjemme fra cup  For en liten stund siden kom jeg hjem fra cup, scandinavian cup. Alle lagene var veldig gode, så jeg sier ikke hvilken plass vi kom på. Men vi kom ikke på siste, og heller ikke første.

  Vi sov innpå et klasse rom på en skole. Tror det var fjelsrus eller noe, er ikke helt sikker. Så på den skolen var det bare lag fra 96 og oppover. Og vi var 97. Så vi var de yngste der.Men det gikk helt greit. Også var det et guttelag der som ville ha veldig mye oppmerksomhet virket det som, så de gikk forbi hele tiden og han ene viste rompa. lol
  Vi bare vinket til han, så gjorde han det. Vi spiste frokost, lunsj og middag. Frokosten var ikke så veldig bra, så vi kjøpte syltetøy til å ha på brødskiva, det var også yoghurt der som jeg spiste.Men nok om det.

  Jeg tok med meg kamera, men jeg tok ingen bilder. Så jeg har ingen bilder å dele med dere. Det var mange andre som tok bilder, men jeg gjorde så mye annet. Som å spille kort. Haha.


 • I morgen drar jeg  I morgen skal jeg på cup i Oslo! Gleder meg.

  Så i dag har jeg ikke gjort så mye annet enn og vært på Jula og kjøpt madrass jeg skal  ha i morgen og pakket. Gleder meg.

  Jeg har ikke fått blogget tidligere i dag, for vi kom litt sent hjem. Og da funka ikke internett. Så da måtte vi sku av noe greier oppe. Da ble det litt bedre. Men da kom jeg ikke inn på blogg. Men det gjorde jeg nå. Så derfor har det ikke kommet noen tidligere innlegg.

  Men nå må jeg gå og pakke ferdig.


 • Photo shoot på brygga  Jeg vet jeg ikke har blogget på lenge, har gjort så mye så jeg har rett og slett ikke rukket å være på dataen.

  Men her kommer noen bilder fra da jeg var med Sanna på hytten til besteforeldrene hennes. Da hadde vi en liten photo shoot på bryggen litt neden for. Vi tok masse bilder, men deler bare noen av de med dere.

  Vi hadde tenkt til å bade, men som dere kan se på bildene, var det masse brennmaneter der, så vi tok bilder i stedet.

 • Dagens bilde  Dagens bilde ble tatt av en isbit, fordi jeg spiste isbiter i stad.
 • Er det noe jeg virkelig hater, så er det  Er det noe jeg virkelig hater, så er det dette krypet.  ÆSJ, fy søren. HATER EDDERKOPPER! Det er noe av det værste jeg vet! Skjønner ikke hva edderkopper er godt for. Ikke er de pene heller!
  Akkuratt slik som denne edderkoppen møtte meg på badet i går. Den var stor! Trodde jeg skulle døøøøø. Nei, men det var ikke langt i fra! Så jeg hentet en sko, og kastet på den. Og så flink som jeg er, bommet jeg. Så den lå 2 cm. fra edderkoppen. Flott. Men så dyttet jeg bort i skoen med foten, og da flyttet edderkoppen seg. Så til slutt traff jeg edderkoppen med skoen. Da skrek jeg nesten, for jeg hater virkelig disse små stygge krypene.  Hadde dette vært utenfor leiligheten min den gang jeg flytter ut, hadde jeg ikke visst hva jeg skulle ha gjort. Da hadde jeg HELT klart ikke dratt hjem på en stund. Da hadde jeg ringt til skadedyr greier eller noe. Mareritt!

  Og å vite at det går en edderkopp løs her på kjøkkenet en plass gjør meg ikke tryggere. Får bare håpe den dør så fort som mulig.

  Ikke akkuratt et koselig innlegg det her må jeg si..

  Men nå vet dere èn ting til om meg.

   
 • Dagens bilde  Oi, begynner å bli en stund siden jeg har hatt dagens bilde ser jeg..


  Dagens bilde ble tatt av pelsen til lillepus, der han hadde en dråpe med vann.

  Bildet er ikke redigert • Noen redigerte bilder av meg  Eller kanskje over-redigerte. Disse er litt gamle, de er fra sminkevideoen jeg hadde for en god stund siden. Dere finner den på Videoblogger under headeren min.


 • Nå har jeg vært og spilt kamp.  Nå har jeg vært og spilt treningskamp mot sil. Og sil vant, vet ikke helt hvor mye. Og jeg skårte neeeesten. Traff akkuratt litt av armen til keeperen.
  Men jeg har ikke noe bilder av det, så da kommer det ikke noe bilder fra kampen.

  Så nå sitter jeg her og spiser taco og drikker sjokolademelk.

  Tacoooo♥                                               | Sjokolademeeeelk♥ • We got fans!  Hahah, vi var ute å triksa i stad, og plutselig kommer det to gutter fra et hus litt bortenfor, og "spionerer" på oss. Ikke at vi ikke så dem.
  Så gikk vi ned på lekeplassen, haha, gjett hva, de kom de og.


  Men, de hadde nok ikke noe annet å gjøre, så de fulgte etter oss. De var utrolig plagsomme til tider. Men han ene var faktisk grei. Det var da Sanna og meg de fulgte etter.


 • Nettopp kommet hjem fra trening.  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra håndball trening.
  Der hadde vi bip test, igjen. Den gikk sånn ca. bra.

  Etter treninga, når vi satt og tøyde osv. så fikk vi utdelt nye skjortser.
  De var svarte og hvite, også står det hummel på den ene siden. Ikke så enkelt å se.

  Men den ser i hvertfall sånn her ut.


  Og akuratt nå sitter jeg her å spiser jordbær

  Veldig bra bilder, jeg vet. Tatt med webcam.


 • Sånn lager du fargerike isbiter.


  1. Isbit holder.


  2. Konditorfarge.


  1. Heller konditorfargene i isbit holderen.


  2. Hell opp i vann.


  3. Sett det i fryseren.

  4. Så venter du en stund.

  5. Ta de ut av fryseren når de har fryst.


  6. Putt de opp i noe du vil drikke.

  Så er du ferdig!

  Lykke til!


 • Skal vi cruisa litt til?!  En tima eller två!

  Digger denne sangen, sommerhiten i Nord-norge, hvert år.
  (Ikke beste videoen da.) • Stikkord:
  imcharlotte

  Jeg er en jente på 14 år som liker å ta bilder, redigere++. Håper du liker bloggen min!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits