imcharlotte -

JesusKlokken 17.00 drar jeg til kirken for å se den 3 timers lange filmen "Jesus". Vi skal være der i 4 timer, så kommer ikke hjem før 21.00.  Har ikke sett den før, så det kan vel bli spennende. Tror den handler om Jesu liv, men er ikke sikkert. Det som er bra er at det i hvertfall er en pause der vi skulle få noe, vet ikke om det var boller og brus jeg, er ikke sikker. Det kommer i hvertfall til å være mange der. Konfirmanter fra 3 forskjellige kirker.  

 


Vet ikke helt om dette er filmen, men den heter i hvertfall "Jesus".

 • The story repeat
  Bare at det er RLE denne gangen da. 

  Buhuu, hvorfor må hinduismen være så stor? Er vel 40 sider jeg må kunne. yey me.

 • Dagens bilde
  Tatt med canon eos 450D - redigert i photoshop CS5

  -Hva syns du om bildet?

 • Kul overskrift
  Sara Ramirez - The story

  Var kitchen boss i stad, men får ikke lagt inn bildene. Dere får de mest sannsynelig i nærmeste framtid.

  Resten av kvelden nå kommer jeg nok bare til å øve til matteprøve. Må nesten innrømme at jeg gleder meg kjempemasse! Kan nesten ikke vente til mattetimen i morgen altså, skal bli så gøy.... Så da blir det nok ikke flere enn dette innlegget i dag. Vi har jo allerede hatt en prøve om stoffet, så hvorfor ha en til.?

  Dette er da meg nå:

  Gammelt arkivbilde, mattemattematte.

  Wish me good luck!

 • Dagens bilde  Dette er ett gammelt bilde som jeg redigerte i stad. Har lett etter bildet lenge, men fant det først nå under "ny mappe".


  Tatt med canon EOS 450D - redigert i photoshop CS5


  Hva syns du om bildet?

 • Føler for å begynne igjen.  Når jeg la ut den forrige posten, ble jeg veldig fristet til å begynne å blogge igjen. Ikke bare pga. det nye designet, men det var litt "deilig" å kunne skrive ordentlig igjen. Jeg kommer nok ikke til å begynne å blogge fast enda, men vi får se. Blir litt lite bilder i de første innleggene, fordi søss har kameraet mitt.

  Jeg har forresten 3 prøver denne uken, så det kommer til å bli travelt. Jeg trener jo håndball 3 ganger i uken også + konfirmant greier, så da blir det nok ekstra lite med tid. Det er godt mulig at det kommer innlegg en gang innimellom, for jeg har faktisk tatt en del bilder siden sist. Er det noe jeg gleder meg til, så er det høstferien! Da blir det nok mest sannsynligvis masse bilder og bloggings! Skal bli flott. 


  Random fra arkivet.


  Ikke glem å kommentere da, det er jo alltid hyggelig.

  -Charlotte. 

 • Nytt design!  Heisann.

  Nå har jeg skaffet meg nytt design, men det er ikke helt ferdig enda.
  Dette betyr ikke at jeg kommer til å begynne å blogge med det første.

  Fikset det til jeg skal begynne å blogge igjen. Har brukt lang tid på det, for har endret en del. Jeg tror jeg kommer til å bli fornøyd.

  -Hva syns du? 

 • Til Linn
  Her er headeren din. Håper det blir riktig størrelse da. hihi

 • imcharlotte

  Jeg er en jente på 14 år som liker å ta bilder, redigere++. Håper du liker bloggen min!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits