imcharlotte -

CharlottefotoDette innlegget skulle egentlig kommet for 100 år siden, men så støttet ikke bildeformatet, og jeg kunne ikke legge inn flere bilder om gangen, så da bare gadd jeg ikke. Så dette innlegget skulle egentlig komme dagen etter jeg sa jeg skulle begynne å blogge igjen, så det kommer nå, for det funker igjen. Yeeeeey.  *superglad*

Tilbake til overskriften. Jeg tok bilder for en stund siden, for jeg digger å ta bilderrrr. Jeg tok disse med speilrefleksen til søss. Så her kommer det bare litt forskjellige bilder jeg tok. Del 2 kommer i morgen, om det funker.

Lys/flammer.


Mobilpynten til mamma. lol

Blomster, som iiiingen kan se er fake.


Puselusen min♥
Så da blogges vi igjen, eller?

 • Har tenkt til å begynne igjen.  Har fått noen kommentarer om at jeg må begynne å blogge igjen. - Jada, skal begynne, men har så mye annet og gjøre.
  Har masse lekser for tiden som jeg må gjøre, så det er ikke så ofte jeg sitter på dataen lenger heller. Og ellers er jeg på treninger med håndball, også har vi jo kamper.

  Men når jeg først er på dataen, så er jeg for det meste på face, msn og blogg. Altså andres blogger, så jeg liksom har "glemt" og blogge. Eller rettere sakt ikke tenkt på det.
  Men jeg har tatt noen bilder jeg har tenkt til å legge ut, men jeg føler at innleggene mine ikke har så stor mening, så det blir noen innlegg bare for å legge ut noe, om du skjønner.

   


  Her er forresten klasse bildet. Seff tok ho bildet før jeg begynte å le. Jaja, that's life. hahahahah

 • imcharlotte

  Jeg er en jente på 14 år som liker å ta bilder, redigere++. Håper du liker bloggen min!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits