imcharlotte -

Dårlig med bloggingDet blir dårlig med blogging denne uken, ettersom jeg har treninger,  en del lekser, skrivedag og 2 prøver i neste uke. Kan hende det blir litt blogging, men ingenting er sikkert.

Fikk brått lyst på en sånn her jeg. Buhu, hvorfor spiste jeg de opp..

 • Day 3  En sang jeg liker

  Jeg har egentlig ikke peiling på hvilken sang jeg skal velge, så jeg får vel nesten bare ta en da. 
  Dette er en sang av Miley Cyrus, som heter When I look at you. Så på The last song i helgen og da hørte jeg jo denne sangen igjen, og den er jo egentlig veldig fin.

 • Det jeg lagde i går  Her har dere noen av bildene av mine flotte cupcakes med sjokoladetopping. Fikk brått lyst på en nå jeg altså.

  Dere skulle egentlig fått disse bildene i går, så beklager for at dere ikke fikk de. Må slutte å si sånt, rekker jo aldri å legge de ut til dere. Men her har dere de da! 

   

  -Fikk dere lyst på en?

 • Yummi  Nå skal vi snart ut å spise, tipper det blir en kinaresturante. Vi skal ut for å feire at mamma og pappa har vært sammen i 20 år♥. De har ikke det enda da, men når de har dagen så er de i Spania. 

  Lagde forresten frosting i går. Trengte ikke lage muffins, for hadde en haug fra forrige gang. Det var sjokoladefrosting, og den var nesten for god til å være ekte. Utrolig lett å lage, og kjempe god. Har lyst på en, men kan ikke, for da blir jeg sikkert mett. Dere skal få bilder av de etterpå, men dere skal få 1 bilde nå.

  En liten smakebit. 

 • Day 2 • Viktig  Kommer ikke til å blogge noe mer enn dette. Skal sove over på sånn skytested med håndballen, og da blir det ikke pc eller noe sånt. Nå vet dere det. Kommer til å ta med kamera, så det blir nok bilder. Hade!

 • Kan det bli bedre?  Kom hjem fra trening, og hoppet rett i dusjen. Rett etter gikk jeg til kjøkkenet, og da møtte dette synet meg. Ferske boller og kanelboller, varme og gode. Kan nesten ikke bli bedre.

   
  Akkuratt nå sitter jeg oppe på PC'en og ser på tv sammen med mamma og lillepus. Har nettopp sett på cake boss♥, de lager så kule kaker. Lurer på hvor mye en koster? Sikkert utrolig mye.

 • Day 1  Et bilde fra arkivet, og hvorfor jeg valgte det.


  Meg og Linn.

  Dette er ett bilde jeg fant ganske langt bak i arkivet, så det er vel en stund siden dette bildet ble tatt.
  Hahah, savner det, vi var superskumle altså! Dere skulle bare visst.

 • 2010-2011  Her har dere klasse bildet fra i fjor og i år.

  Jeg er altså hun som ikke er utydelig.


   Ble veldig glad for at jeg fikk stå, vet ikke helt hvorfor. Liker bare best å stå på slike bilder. Syns bildet i år ble mye bedre enn i fjor, i hvertfall. Vet ikke helt hva jeg så ut som i fjor jeg, men jeg ble i hvertfall fornøyd med det i år.

 • 10 days?  Jeg tenkte jeg kunn ha en sånn 10 dager ting, så jeg får litt mer å blogge om.

  Dag 1 - Et bilde fra arkivet og hvorfor du valgte det.
  Dag 2 - Blogger du leser 
  Dag 3 - En sang du liker
  Dag 4 - Ett familiemedlem
  Dag 5 - Noe du liker
  Dag 6 - Noe du ikke liker
  Dag 7 - Kjæledyrene dine
  Dag 8 - En tegning
  Dag 9 - ?
  Dag 10 - ?

   

  -Ideer til hva som kan være på 9 og 10? 

 • Jeg har laget header...  ...og fikset design til søsteren min. Jeg så snill. Du finner bloggen hennes HER.

   

  -Hva syns dere?

 • Cupcakes  I går lagde jeg cupcakes for første gang. Det tok mye lenger tid enn jeg hadde forventet. Jeg lagde alt fra bunnen av, bortsett fra ingrediensene. Jeg fulgte en oppskrift fra nettet, og det ble MYE mer enn jeg hadde forventet. Tror det ble over 50 cupcakes til slutt. Men gode, det var de!

   

  -Fikk du lyst på en?

 • 250!  Dette er mitt 250'ende blogg innlegg!

  Redigerte øynene mine i stad, sorry for små bilder.

   

  -Ser det ekte ut?

 • Ett bilde: Hodeskalle
  Tatt med canon eos 450D - redigert i photoshop CS5

   

  -Hva syns du?

 • Null blogging  Grunnen til at jeg ikke har blogget, er fordi jeg ikke har hatt nett. Vi har fått altibox, så vi fikk ikke nett før i dag. Så de siste dagene har jeg kjedet meg, tatt bilder og funnet kabelen til kameraet, så NÅ skal det bli blogging. Har fått lagt inn noen bilder jeg tok i sommer, så det kan hende det blir en liten bildeserie. 
  Dette innlegget er bare laget for informasjon. 

  Kul altibox fjernkontroll. 

 • imcharlotte

  Jeg er en jente på 14 år som liker å ta bilder, redigere++. Håper du liker bloggen min!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits